SZÉPSÉG

Tavaszi körömlakk trend 2013

Szerző:
Szabó Anna
Színes körmökre felkészülni, pénztárcára vigyázni! Idén tavasszal tobzódunk majd a körömlakk-színekben – választani még a sokat megélt divatfüggők is nehezen tudnak majd. Szebbnél szebb árnyalatok kacsingatnak majd ránk a boltok polcain, de nézzük melyek is ezek!

 

Az új tavaszi árnyalatok sok újdonsággal nem kecsegtetnek, de azért beindítja kényszeres költekező énünket.

Szürkék

A gótikus romantika jegyében folytatódik a szürke árnyalatok hódítása. Úgy érzed a tavaszi napsütésben szentségtörésnek számít a sötétszürke köröm, akkor válassz egy világosabb, mondjuk galambszürke vagy ezüstösebb árnyalatot.

 

***

Örök kedvenc: pasztell

Ha jó idő, akkor pasztell. Valahogy már a látványuk is mosolyt csal az arcunkra, főleg a finom csillogással vonja be körmeinket.

 

***

Ajakoskodás

Nem a szád az egyetlen, amin egy igazán szexisen nőies árnyalat jól mutat. Ennek a trendnek a lényeg, az ajkak és a körmök megegyező színe. A legjobb kiindulópont a fukszia, de esti bulihoz a cseresznyeszín is tökéletes választás…

 

***

Tejesen egyszerű

A tavaszi divatshow-k nagy sztárjai egyértelműen a tejszínes árnyalatok voltak – már ami a körmöket illeti. A krém, fehér, törtfehér és halványrózsaszín… mind sokoldalú szín, mégis egyszerű. Bármilyen ruhához és sminkhez passzolnak, mégis megadják az ápoltság érzését. Arra azért figyelmeztetnénk, hogy a tejes árnyalatokban pompázó lakkok kényesek, nagy türelem kell hozzá – főleg, ha rutintalan vagy esetleg a köröm festésben.

 

***

Gyümölcskoktél

A vöröses narancstól a krémes korallon át a csillogó citrusig mindent megtalálsz, amire épp gusztusod van. Mi valójában csak lebarnult bőr mellé ajánljuk kísérőnek ezt az igazán vidám, és önmagában is mutatós színkoktélt, de ez már csak kedv kérdése.

 

***

Nudisták továbbra is előnyben

Nincs világrengető hírünk, ha ismét leírjuk: a nude körmök (és ajkak) továbbra is tartják magukat. Talán annyi változás van ebben az irányzatban, hogy egyre inkább sötétednek, és föld színekhez húznak.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL