SZEX, SZERELEM

Ide a vibrátort!

Szerző:
Szabó Anna
Az elmúlt években a nők a szexuális sötét középkorból egyenesen a színes játékszerek világába csöppentek. Ma már rengeteg szexuális segédeszköz áll rendelkezésünkre, hogy az intim perceket a lehető legélvezetesebbé tegyük.

Vagy száz évvel ezelőtt a nőknek még csak nem is illett kedvelniük a szexet, és most, ha nem éjjel-nappal azzal foglalkoznak, akkor valami baj van velük… Persze, az igazság az, hogy ha beszélnek is róla rengeteget, a nők azért ma is nyomás alatt, kicsit furcsán viszonyulnak a szexhez.
Talán átestünk a ló túloldalára, és nem tudunk vele mit kezdeni. A felnőtt-boltok tele vannak hatalmas rózsaszín műfütyikkel, a város tele van nőkkel, akiknek soha semmi nem elég, és a barátnőid dokihoz küldenek, ha nem kívánod minden nap legalább háromszor. Ez a túllihegése a dolgoknak persze nem segít abban, hogy tudjuk, mi is a normális.
Azt el kell ismernünk, hogy mindenki más, mások az igényei, és nem is az a kérdés, hogy jut-e elég szex, hanem az, hogy tényleg élvezzük-e, és ha nem (annyira) hogyan tudnánk a dolgon változtatni. Szóval, ezentúl inkább a minőség számítson, ne a mennyiség.

Ne csodapirulát kérj a dokitól, ha nem élvezed csilláron lógva, csak gondolkozz el rajta, elégedett vagy-e a szexuális életeddel. Nehéz lesz magadat elfogadni, ha állandóan ahhoz méregeted, mások mit is tesznek a hálószobában (vagy máshol).
És ha nem vagy tökéletesen elégedett, ne hidd azt, hogy az ajtóban leselkedik a frigiditás. Próbálj meg magadon segíteni, a maszturbáció arra is jó, hogy föltérképezd, mi is az, amit tényleg élvezel. Csak utána ne felejtsd el valahogy ezt a pároddal is tudatni.
A vibrátorok, meg a többi szex-játékszer jó arra, hogy megbarátkozz a saját testeddel, használd akár egyedül, akár a partnereddel. Azok a fazonok, amik a klitoriszt is izgatják, különösen nagy segítségedre lehetnek, ha nem tudod, saját magad hogyan izgasd magad, hogyan érj el orgazmust, vagy ha olyan pozícióban vagy, hogy nehezen érnéd el a klitoriszodat.
Jó az, hogy végre mindenféle szex-játékok állnak a nők rendelkezésére is, hiszen anélkül csak a mutatóujjunkra szorulhatnánk. És a gyártók szerencsére már nem csak azt az egy unalomig ismert fazont gyártják különböző színekben és méretekben.
Szóval, a következő lányos vacsora témája ne a sok szex legyen, hanem a jó szex. Meglátod, mindenkinek van egy-két jó ötlete.
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL