SZEX, SZERELEM

A szinglilét örömei

Szerző:
Szabó Anna
Megkérdeztünk pár nőt, mi is a jó a szingliségben. Hát a szabadság, a függetlenség, a „szabadidős” szex! A szingliségnek tehát ezernyi érve van....

A szabadság foka
Apró dolgok: mit nézzünk a tévében, mi legyen vacsira. Közepesek: Milyen legyen a fal színe, hova költöd a pénzedet. És nagy dolgok: költözhetsz akár másik országba, ha kedved tartja, nem kell kompromisszumokat kötni. Saját önmagad lehetsz.
A szinglilét azt jelenti, azt teszel, és akkor, amikor csak akarod, és megvan rá a lehetőséged is, hogy kitaláld, mit is akarsz. Ha párkapcsolatban élsz, kölcsönösen engednetek, változnotok kell. (Lehet, hogy ez azért néha nem baj? Hogy meg tanulsz közösség részként élni? Hogy nem mindig a magad feje után mész? Hogy nem teszel rá, mit gondolnak rólad mások?)
Annyit iszol, amennyit csak akarsz, és nem baj, ha a saját fürdőszobádban rosszul leszel, és nekiállsz vitatkozni a tükörképeddel. Akkor és annyit eszel, amikor akarsz, nem kell a csokit dugdosni, és nem kell menetrend szerint etetni a hapsit.
Nem kell magyarázkodnod – ha kedved támadt még egy órát kint maradni a parkban, ha vacsorafőzés helyett moziba mentél.
Ha nincsen semmiféle elkötelezettséged, újraalakíthatod magad, új karrierbe kezdhetsz, elkezdhetsz újra tanulni, vagy eladhatsz mindent, és világkörüli útra indulhatsz.
Ha sírdogálsz, senki nem veszi magára, hogy őmiatta van, és senki nem akar azonnal javítani a helyzeten. Egy nőnek szüksége van rá, hogy néha „csak úgy” sírhasson.
Szabadon oszthatod be az idődet, egy hirtelen jött baráti találkozó sem igényel alapos egyeztetést. És addig maradsz ki, ameddig csak jólesik.
Azzal flörtölsz, aki megtetszik. És nem kell megállnod a flörtnél. Ha kedved támad egy kóbor lovaghoz – adj neki, ugorj bele!
De a szingliség azt is jelenti, hogy nem adtad fel az álmaidat, hogy megtalálod az igazi lovagot, jön majd fehér lovon. Csak addig nem kötöttél kompromisszumot.
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL