2018. augusztus 16. - Ábrahám
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 16. - Ábrahám
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A szinglilét örömei

Megkérdeztünk pár nőt, mi is a jó a szingliségben. Hát a szabadság, a függetlenség, a „szabadidős” szex! A szingliségnek tehát ezernyi érve van....


A szabadság foka
Apró dolgok: mit nézzünk a tévében, mi legyen vacsira. Közepesek: Milyen legyen a fal színe, hova költöd a pénzedet. És nagy dolgok: költözhetsz akár másik országba, ha kedved tartja, nem kell kompromisszumokat kötni. Saját önmagad lehetsz.
A szinglilét azt jelenti, azt teszel, és akkor, amikor csak akarod, és megvan rá a lehetőséged is, hogy kitaláld, mit is akarsz. Ha párkapcsolatban élsz, kölcsönösen engednetek, változnotok kell. (Lehet, hogy ez azért néha nem baj? Hogy meg tanulsz közösség részként élni? Hogy nem mindig a magad feje után mész? Hogy nem teszel rá, mit gondolnak rólad mások?)
Annyit iszol, amennyit csak akarsz, és nem baj, ha a saját fürdőszobádban rosszul leszel, és nekiállsz vitatkozni a tükörképeddel. Akkor és annyit eszel, amikor akarsz, nem kell a csokit dugdosni, és nem kell menetrend szerint etetni a hapsit.
Nem kell magyarázkodnod – ha kedved támadt még egy órát kint maradni a parkban, ha vacsorafőzés helyett moziba mentél.
Ha nincsen semmiféle elkötelezettséged, újraalakíthatod magad, új karrierbe kezdhetsz, elkezdhetsz újra tanulni, vagy eladhatsz mindent, és világkörüli útra indulhatsz.
Ha sírdogálsz, senki nem veszi magára, hogy őmiatta van, és senki nem akar azonnal javítani a helyzeten. Egy nőnek szüksége van rá, hogy néha „csak úgy” sírhasson.
Szabadon oszthatod be az idődet, egy hirtelen jött baráti találkozó sem igényel alapos egyeztetést. És addig maradsz ki, ameddig csak jólesik.
Azzal flörtölsz, aki megtetszik. És nem kell megállnod a flörtnél. Ha kedved támad egy kóbor lovaghoz – adj neki, ugorj bele!
De a szingliség azt is jelenti, hogy nem adtad fel az álmaidat, hogy megtalálod az igazi lovagot, jön majd fehér lovon. Csak addig nem kötöttél kompromisszumot.
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mini lasagne és társai - 4 mennyei finomság muffin formába öntve

Mini lasagne és társai - 4 mennyei finomság muffin formába öntve

Az interneten ezrével lehet fellelni finomabbnál finomabb muffin recepteket, legyen szó édes, vagy sós változatról. Ezek a receptek azonban egészen mások, ugyanis a muffin formára csak azért van szükség, hogy elkészíthessük az ételek mini variációját, ami rendkívül gusztusos látvány. Mutatjuk a 4 legfinomabbat, melyek minket azonnal levettek a lábunkról.

Tovább »
Milyen sötét titkot rejt az életed? - A Mágikus Csontok Tarot kártya felfedi

Milyen sötét titkot rejt az életed? - A Mágikus Csontok Tarot kártya felfedi

A Mágikus Csontok Tarot kártya célja, hogy rávilágítson életed sötét titkaira, pontjaira, azokra a belső igazságokra, amelyekkel nem mersz szembenézni. Az ősi csontjóslás és a Tarot misztériuma találkozásának köszönhetően pontos képet kaphatsz arról, mit rontasz el az életedben, vagy mi miatt nem úgy alakulnak a dolgaid, mint azt szeretnéd. Kíváncsi vagy, mit árulnak el rólad a Mágikus Csontok?

Tovább »
Mely Univerzális Törvény hat rád az év második felében? - Kiolvastuk a csillagokból!

Mely Univerzális Törvény hat rád az év második felében? - Kiolvastuk a csillagokból!

Létezik az Univerzumnak egy saját rendszere, amin keresztül érvényesíthetjük az akaratunkat, megteremthetjük a vágyainkat. Ez a rendszer az Univerzum Törvényeiből áll, az élet hét spirituális törvényéből. Tudd meg, hogy melyik Univerzális Törvény hat rád az év második felében, ami hozzásegíthet sikereidhez és vágyaidhoz! 

Tovább »

Kalkulátor

Hajápolási 1 x 1

Ahhoz, hogy hajadról megfelelően tudj gondoskodni, ismerned kell annak természetét és állapotát, hogy egyedi igényeinek eleget tehess. Észre kell venned a problémákat, hogy megfelelő hatékonysággal léphess fel ellene.

Még több kalkulátor »

Szakértők

S.Tóth Márta

Life-, business coaching

Kérdezz! »
Összes szakértő »
S.Tóth Márta

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép