2018. június 21. - Alajos, Leila
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 21. - Alajos, Leila
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A szinglilét örömei

Megkérdeztünk pár nőt, mi is a jó a szingliségben. Hát a szabadság, a függetlenség, a „szabadidős” szex! A szingliségnek tehát ezernyi érve van....


A szabadság foka
Apró dolgok: mit nézzünk a tévében, mi legyen vacsira. Közepesek: Milyen legyen a fal színe, hova költöd a pénzedet. És nagy dolgok: költözhetsz akár másik országba, ha kedved tartja, nem kell kompromisszumokat kötni. Saját önmagad lehetsz.
A szinglilét azt jelenti, azt teszel, és akkor, amikor csak akarod, és megvan rá a lehetőséged is, hogy kitaláld, mit is akarsz. Ha párkapcsolatban élsz, kölcsönösen engednetek, változnotok kell. (Lehet, hogy ez azért néha nem baj? Hogy meg tanulsz közösség részként élni? Hogy nem mindig a magad feje után mész? Hogy nem teszel rá, mit gondolnak rólad mások?)
Annyit iszol, amennyit csak akarsz, és nem baj, ha a saját fürdőszobádban rosszul leszel, és nekiállsz vitatkozni a tükörképeddel. Akkor és annyit eszel, amikor akarsz, nem kell a csokit dugdosni, és nem kell menetrend szerint etetni a hapsit.
Nem kell magyarázkodnod – ha kedved támadt még egy órát kint maradni a parkban, ha vacsorafőzés helyett moziba mentél.
Ha nincsen semmiféle elkötelezettséged, újraalakíthatod magad, új karrierbe kezdhetsz, elkezdhetsz újra tanulni, vagy eladhatsz mindent, és világkörüli útra indulhatsz.
Ha sírdogálsz, senki nem veszi magára, hogy őmiatta van, és senki nem akar azonnal javítani a helyzeten. Egy nőnek szüksége van rá, hogy néha „csak úgy” sírhasson.
Szabadon oszthatod be az idődet, egy hirtelen jött baráti találkozó sem igényel alapos egyeztetést. És addig maradsz ki, ameddig csak jólesik.
Azzal flörtölsz, aki megtetszik. És nem kell megállnod a flörtnél. Ha kedved támad egy kóbor lovaghoz – adj neki, ugorj bele!
De a szingliség azt is jelenti, hogy nem adtad fel az álmaidat, hogy megtalálod az igazi lovagot, jön majd fehér lovon. Csak addig nem kötöttél kompromisszumot.
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 jel, hogy a pajzsmirigyed nem működik megfelelően - Ne hagyd figyelmen kívül!

10 jel, hogy a pajzsmirigyed nem működik megfelelően - Ne hagyd figyelmen kívül!

A pillangó alakú mirigy a nyakunknál helyezkedik el, az „ádámcsutka” alatt. Rendkívül fontos hormonokat termel, amelyek többek között hatással vannak az anyagcserére is. Felmérések szerint rengetegen szenvednek valamilyen pajzsmirigy betegségben. Íme, 10 jel, melyre érdemes oda figyelni és felkeresni az orvost, ha szükséges.

Tovább »
Ezek az állatok azt hiszik magukról, hogy láthatatlanok! - Megtalálod őket?

Ezek az állatok azt hiszik magukról, hogy láthatatlanok! - Megtalálod őket?

Semmi kétség, az állatok a rejtőzködés mesterei. Bundájuknak, külsejüknek és lopakodó képességüknek köszönhetően az eltűnés királyai és királynői. De azért ha az ember elég szemfüles, felveheti velük a harcot és babérjaikra törhet azáltal, hogy megtalálja őket a képeken! Itt a lehetőség, hogy leleplezz pár édes kis szőrcsomót!

Tovább »
Milyen pozitív érzéseket sugárzol ki a külvilág felé? - Válassz egy yin-yang szimbólumot és kiderül!

Milyen pozitív érzéseket sugárzol ki a külvilág felé? - Válassz egy yin-yang szimbólumot és kiderül!

Ha hiszed, ha nem, mindenkinek van pozitív kisugárzása. Biztosan éreztél már olyat, hogy valaki belép a szobába, és hirtelen megkönnyebbülsz, illetve pozitív érzések árasztanak el. Vagy amikor megölel valaki, és minden súly, ami a válladat nyomja, szertefoszlik. Az ilyen emberek képesek a belőlük áradó pozitív energiával szinte gyógyítani. Tudd meg, belőled milyen pozitív érzéseket sugároznak.

Tovább »

Kalkulátor

A főzés technikája

Minden nő életében eljön az a pillanat – sőt talán a férfiakéban is –, amikor fakanalat vesz a kezében és alkotni kezd a konyhában. Vagy legalábbis próbál. Mert a kezdőknek minden fogalom, még a legalapvetőbb is új, ám a receptek többnyire nem

Még több kalkulátor »

Szakértők

Wilda Jósnő

Cigány, tarot kártya jós, átok-rontás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Wilda Jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép