DIVAT

Tavaszi kabátok - 2013 legtrendibb darabjai

Szerző:
Szabó Anna
Ha unod a tavalyi kabátodat, vagy dzsekidet, és szeretnél igazán divatos lenni, akkor itt az idő, hogy körbe nézz a boltok polcain új darabok után! Idén hordd a légies ballonkabátokat, a merész szegecselt bőrdzsekiket, vagy a bájos kiskabátokat! Vészeld át a tavaszt velünk!

 

Ballonkabát – a nőies énednek!

Ne Columbora gondolj, annál sokkal divatosabb lehetsz! Egy jó kabát öltöztet, főleg egy ballonkabát - mivel az öltözéked nagy részét eltakarja, így fontos, hogy olyant válassz, ami illik az egyéniségedhez, a stílusodhoz és az alkatodhoz is egyaránt. Válassz ballonkabátot a táskád színe alapján – idén divatos a barna táska, barna ballonkabát kombináció, de ha bátrabb vagy akkor bevállalhatsz extrémebb színeket is, ez csak a te ízlésedtől függ. Remek összeállítást kaphatsz, ha egy a sziluettedet követő szabású ballonkabátot választasz, egy azzal harmonizáló táskával, és egy magassarkúval; ettől igazi dög leszel! Idén még mindig divatosak a kétsoros gombos kabátok, de egyre népszerűbbek a gomb nélküliek, cipzárasak, vagy derékon kötősök. Ezek csak a praktikusság miatt fontos részletek, te döntöd el, melyik előnyösebb választás neked. A kabát színének kiválasztásakor ügyelj arra, ha szőke hajad van, akkor ne válassz sápasztó színt, mint a bézs, vagy a fehér, választhatsz erőteljesebb színeket, akár pinket is! A sötét hajhoz pedig remekül megy szinte minden árnyalat!


Mango  Mayo Chix  Pull and Bear


Bőrdzsekik és kiskabátok – a vadabb énednek!

Ha nincs takargatni valód, vagy éppen kedveled a kiskabátokat, bőrdzsekiket, akkor a te kedved szerint állították össze az idei trendeket. 2013-ban megtalálhatod az egyéniségedhez legközelebb álló kabátokat, lehetsz rocker, a vintage stílus elhivatott képviselője, vagy éppen az igazi díva. A rocker imagehoz remekül passzolhat az idén egyre több üzletben újra felbukkanó szegecselt bőrkabátok különféle színekben és fazonokban – széles gallérokkal, sok gombbal, cipzárakkal. Egy ilyen kabátot felvehetsz tornacipővel és koptatott farmerrel is, de mini szoknyával és magassarkúval is; ez a remek ebben a kabátban! Ha az elvontabb stílusok hoznak lázba, akkor válaszd a váll résznél szegecselt „tűskézett” kabátot az ódivatúnak ható szabásával, vagy a bolygórendszer ihlett galaktikus mintázatokkal nyomott kabátokat. Ezekhez a jól kiegészítők megválasztásával, mint a karkötők, táskák övek, igazán feltűnő és egyedi szettet kaphatsz. A legfontosabb az, hogy ne próbálj számodra stílus idegen holmit magadra erőltetni, mert az látszódni fog, hogy nem te vagy; keresd meg a hozzád legközelebb álló divatelemeket, és állítsd össze a saját tavaszi álom szettedet!


New Yorker   Mayo Chix   Mango

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL