DIVAT

Randira fel! - tuti tippek, hogyan csavard az ujja köré

Szerző:
Szabó Anna
A beköszöntő tavasz meghozza a szerelmet is! A döntő első randi mindig nagy hangsúlyt kap - szúrtad már el egy rossz öltözékkel? Persze a szerelem nem jön könnyen, de íme, néhány tipp, hogyan ragyogj az első randidon!

 

Hódíts szoknyával!

Ha első randira mentek, fontos szempont lehet, hogy hová. Egy mozizásra belefér a farmer pólóval, na de ha kicsit elegánsabb helyre, mint egy étterembe, vagy egy kiállításra, esetleg egy partyra mentek, akkor nem árt, ha a nőiességedet hangsúlyozva szoknyát választasz, legyen az egyrészes ruha, vagy egy mini. A helyszínen kívül még fontos tényező lehet, hogy kivel mész. Ha álmaid pasijával, akkor célszerűen a legbombasztikusabb formádat kell hozni, amihez remekül passzolhat egy leopárd mintás ing, egy ceruzaszoknyával, magassarkúval, és minden kiegészítővel, ami dukál. Ha kicsit vissza fogottabb szeretnél lenni, akkor választhatsz egy miniruhát egy színes blézerrel kombinálva, amitől egyfajta hivatalos külsőt kaphatsz. Ne szerénykedj a színek terén, hiszen még az esős napokon is üde színfolt lehetsz, és magadra vonhatod randi partnered figyelmét.


Mayo Chix   Magenta

Ha te hordod a nadrágot!

Tekintve a jelenlegi időjárást, kényelmes viselet lehet, ha a nadrág-póló kombinációt részesíted előnyben. Ha rögtön az első randin nem szeretnél combot villantani, mert konzervatívabb típus vagy, akkor remek választás, ha egy farmert választasz egy aszimmetrikus szabású pulcsival, vagy egy színes nadrágot, egy vicces, feliratos pólóval, hogy legyen min nevetni a randitokon. Választhatsz fodros ujjatlan blúzt egy koptatott farmerhez, vagy egy fekete csőnacihoz rózsaszín ráncolt felsőt; a lényeg, hogy magabiztos legyél a szettedben. Ha már egyszerűbb holmikat válogatsz, akkor ügyelj a színekre, amelyeknek mindenképpen harmonizálniuk kell egymással. Egy randira szinte minden színválasztás remek, csak az a fontos, hogy ne úgy érezd magad, hogy csak egy nő vagy a tömegből, hanem neked kell A Nőnek lenned, aki magába bolondítja a pasit. Állj a randihoz pozitívan, és a legfontosabb: soha ne késs (sokat)!


Magenta

A kiegészítők öltöztetnek

Ha már egyszerű szettet állítasz össze, akkor azért fontos, hogy figyelj a kiegészítőkre, amelyek roppant módon tudnak öltöztetni, vagy ha kicsit vagányabbra veszed a stílust, akkor pedig azért fontos a kiegészítők gondos megválasztása. Mindenben a praktikusságot keresd, hogy ne vonja el a figyelmedet, vagy ne nehezítse meg a dolgodat a randin. Cipőválasztásnál, figyelj arra, hogy kényelmes legyen a lehetőségekhez mérten, a táskád kiválasztásánál pedig a divat szerint dönthetsz, hiszen csupán csak a szájfényednek és alapozódnak kell elférnie benne; ajánlom a borítéktáskákat, amelyek elegáns külsőt kölcsönöznek, vagy esetleg a nőies kézitáskákat. Ékszereket mindenképpen válassz a szettedhez, legyen az nyaklánc, vagy éppen egy fülbevaló; remekül vonzzák a pasik figyelmét. Mindennek a kulcsa a magabiztosság és csak érezd jól magad!


New Yorker   Mango   Stradivarius

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL