SZÓRAKOZÁS

Egyszerű gyógyító módszer a mindennapokra

Szerző:
Szabó Anna
Ha megtanulsz úgy tudatosnak lenni, ahogy kell, képes leszel meggyógyítani a testi problémákat, enyhíthetsz az érzelmi gondokon, irányíthatod a pénzügyeidet és a kapcsolataidat.


 

MI A KVANTUMSZINKRONIZÁCIÓ?

A Kinslow-rendszer a sikeres élet új, izgalmas megközelítési módja, amelyet mindenki képes elsajátítani. Lényege a Kvantumszinkronizáció, egy teljesen természetes technika, amely azonnali gyógyulást és harmóniát eredményez a testben, az elmében és a szellemben.

„A technika, amelyre megtanítalak, egyszerű, tudományos, könnyen elsajátítható, és azonnal kifejti hatását. Nem kell hozzá meditálni, kényelmetlen pózokba erőltetni a testedet, vagy a légzésedet hozzáigazítani valamilyen ritmushoz. Még arra sincs szükség, hogy higgy benne – hit nélkül is működik. Ez a Kvantumszinkronizáció (QE), amelynek hatására világszerte kitárulnak a szívek, és megnyílnak az elmék a tiszta tudat harmonizáló ereje előtt.”

Bemutató előadás:
2013. április 26. péntek este 19.00–21.00
Szeminárium alap- és haladó képzés:
2013. április 27. szombat 9.30–17.30
2013. április 28. vasárnap 9.30–17.30
Helyszín: GÓLYAVÁR (ELTE BTK) 1088 Budapest, Múzeum krt. 6-8.

A SZEMINÁRIUMRÓL BŐVEBBEN:

Bevezető előadás
A bevezető előadás során személyesen megtapasztalhatjuk, hogyan működik a Kvantumszinkronizáció gyógyító módszere, amely számtalan ember életét változtatja meg világszerte. Dr. Kinslow megismerteti velünk azokat az egyszerű, mégis mélyreható alapelveket, amelyeknek köszönhetően a Kvantumszinkronizáció világméretű jelenség lett. Gondolatait olyan gyakorlatok segítségével szemlélteti, amelyek azonnali eredményt hoznak. Az előadás tökéletes bevezetőt nyújt mindenkinek, aki meg akarja érteni, hogyan tud egy egyszerű, könnyen megtanulható módszer gyors gyógyulást és harmóniát teremteni testben és lélekben.

Alapképzés
Megtanulunk gyorsan és könnyedén kapcsolatba kerülni Örömérzésünkkel, a kvantumszinkronizációs folyamat „titkával”. Háromszögeléssel kezdjük, egy könnyű, erőfeszítést nem igénylő, azonnali eredményt hozó gyógyító módszerrel, amely az Örömérzésen alapul. Innen lépünk tovább az egyéni Kvantumszinkronizáció, a távgyógyítás, az érzelmi és a meghosszabbított Kvantumszinkronizáció területére. Gyakorolni fogunk társainkkal, és többször is személyesen megtapasztaljuk a Kvantumszinkronizációt. A képzés elvégzésével képessé válunk Kvantumszinkronizációt végezni saját magunkon, családtagjainkon, barátainkon, házi kedvenceinken és sok minden máson.

Haladó képzés
Ez a képzés még egy szinttel megemeli a Kvantumszinkronizáció jótékony hatásait. Megtárgyaljuk a csoportos, a világbékéért folytatott és a finomított, valamint a gyerekeknek szóló Kvantumszinkronizációt. Megtanuljuk, hogyan kerekedjünk felül pénzügyi nehézségeinken, hogyan alakítsunk ki tökéletes kapcsolatokat, és hogyan kommunikáljunk szívből. Megismerjük az Űrsétát, amellyel hétköznapi tevékenységeink közben is átélhetjük a tiszta tudat élményét, végül pedig megbeszéljük, hogyan integráljuk a Kvantumszinkronizációt, hogy a legjobb eredményt érjük el vele.

A szemináriumról bővebben idekattintva olvashatsz »

Részlet: Édesvíz Magazin cikk Frank J. Kinslow: Kvantumszinkronizáció c. könyvből



A testi fájdalmak gyógyítása

„Talán úgy érzed, a testnek pusztán a tiszta tudattal és gyengéd érintéssel történő gyógyítása a tudományos fantasztikum birodalmába tartozik, mégis teljes bizonyossággal kijelenthetjük, hogy a gyógyítás lehetősége szó szerint a kezedben van. A Kvantumszinkronizáció az emberi tudat izgalmas felfedezése, amely pillanatok alatt elő tudja idézni a mély gyógyulást.”
Írja Frank J. Kinslow: Kvantumszinkronizáció c. könyvében.

A gyógyító metódus sokakat érdekel – szíves figyelmükbe ajánljuk, hogy a szerző Budapestre jön, lehet tőle tanulni.
Akár sportedző vagy, akár gyógytornász, gyógymasszőr vagy hagyományos kézrátételes gyógyítással foglalkozó szakember, készülj fel rá, hogy el fogsz ámulni! Ha orvos vagy, oszteopata, mentőorvos, csontkovács, akupunktúrás orvos, nővér, vagy a gyógyítás művészetének bármely más ágával foglalkozol, készülj fel rá, hogy el fogsz ámulni! Ha biztosítási kárszakértő, rendőr, dolgozó anya vagy bármi más vagy, készülj fel rá, hogy el fogsz ámulni! Hogy miért? Mert a Kvantumszinkronizáció ámulatra méltó!
De miért igaz ez? Azért, mert bár hittünk a tanárainknak, a szüleinknek és a társainknak, akik azt mondták, hogy az élet korlátok közé szorít minket, a Kvantumszinkronizáció kiterjeszti a látókörünket… kiszakít egy darabot a tudatlanság páncéljából, amellyel körbevettük a képzeletünket. Mindig is megvolt bennünk a képesség, hogy a szándékunk révén mély gyógyulást érjünk el. Csak éppen ennek az ellenkezőjét nevelték belénk. A Kvantumszinkronizáció új gondolkodásmódot tár fel előttünk – pontosabban új létmódot, hiszen a tudatban létezésben válik minden lehetővé. A bizonyíték azonban az eredményekben rejlik. És sehol másutt nem találhatunk mélyebb bizonyítékokat a gyógyító tudatra, mint az emberi testben.

Mivel ember vagy, mindened megvan ahhoz, hogy meggyógyítsd a test betegségeit. Vagyis képes vagy arra, hogy tudatosítsd a tiszta tudatot. Ez a tudat minden emberi lényben megvan, de benned van valami plusz is, ami lehetővé teszi, hogy most azonnal gyógyíthass: ismered a Kvantumszinkronizációt. Pár perc múlva néhány mozdulattal meg tudod majd gyógyítani a kificamodott bokát, a fejfájást, a hátfájást, a teniszkönyököt és a beütött lábujjat. Csak a képzeleted az, ami határt szabhat ennek.
Mielőtt nekikezdenénk, nézzük meg közelebbről, mi is történik akkor, amikor azt mondom, gyógyítasz. Amikor Kvantumszinkronizációt végzel, és megszünteted az isiász tüneteit vagy csökkented a meghúzódott térd duzzanatát, igazából nem te gyógyítasz. Te Kvantumszinkronizációt végzel, és a gyógyulás anélkül következik be, hogy bárhogyan közbeavatkoznál. Máshogy nem is működne, úgyhogy ne dülleszd ki a melled, és ne kezdd csattogtatni a nadrágtartódat. Akinél gyógyulást váltasz ki, az hajlamos lesz nagy gyógyítónak nevezni téged, de te ne hagyd, hogy így tegyen! Semmi vagy, és ez a legnagyobb bók, amit emberi lény kaphat. Az emberek évszázadok óta maguknak tulajdonítják a gyógyítást, és nézd csak meg, hová jutottunk! Ne zavard össze tehát a saját elmédet, állj félre az útból.
Végezz Kvantumszinkronizációt…és hagyd, hogy a gyógyulás megtörténjen a maga módján.
Részlet: Édesvíz Magazin cikk Frank J. Kinslow: Az azonnali gyógyulás titka c. könyvből

A Kvantumszinkronizáció olyan gyorsan és könnyedén gyógyít, hogy gyakran úgy tűnik, nem is történt semmi.

A Kvantumszinkronizáció minden esetben működik, bár nem mindig úgy, ahogyan szeretné, Kinslow szerint, aki minderről részletesen ír Az azonnali gyógyulás titka c. igen népszerű könyvében.

Mindez azért van, mert a tiszta tudat az átfogó képet veszi figyelembe, és pontosan tudja, hogyan kell lezajlania a gyógyulásnak. Szinte mindig jelentős enyhülés következik be a tünetekben rögtön a kvantumszinkronizációs kezelés után, és ha nem is szűnik meg azonnal a probléma, a testnek csak egy kis időre van még szüksége, hogy rendbe jöjjön. A gyógyulás folytatódni fog az elkövetkezendő napokban, sőt, még hetek múlva is érezteti hatását.

Gyakran előfordul, hogy a workshopom egy-egy résztvevőjén kvantumszinkronizációs kezelést végzek délelőtt, és a közvetlenül ezután elvégzett tesztek csak kis javulást mutatnak, ebédszünetre azonban a fájdalom teljesen eltűnik. Jóllehet, maga a gyógyulás azonnal bekövetkezik (a tiszta tudat hatására a háromszögelés során), a testnek sokszor időre van szüksége, hogy a javulás fiziológiailag is érezhető legyen. Erről még beszélni fogok a későbbiekben.

Nincs olyan szabály, amely kimondaná, hogy ugyanarra a betegségre nem lehet még egyszer alkalmazni a kvantumszinkronizációs kezelést. Ha úgy véled, működni fog, akkor ismételd meg. Vagy még jobb, ha egyetlen kezelés alatt többször is alkalmazod a háromszögelést. Az „A” ujjadat tartsd ugyanott, a „B” ujjaddal viszont keress más területeket. De változtathatod mindkét ujjad helyét is, ha az adott helyzetben azt látod a legjobbnak.

A kvantumszinkronizációs kezelést olyan gyakran végezheted, amilyen gyakran csak akarod. Nem tudsz vele kárt okozni. Nehogy azt hidd azonban, hogy minél több, annál jobb. Soha ne feledd, hogy egyetlen rövid kezelés képes megoldani a problémát, és továbbléphetsz. Egy későbbi fejezetben el fogom magyarázni, hogyan kell „meghosszabbított kvantumszinkronizációs kezelést” végezni, de egyelőre ne bonyolítsuk a dolgokat.

Megbeszéltük? Helyes.

Lényegében ezzel meg is vagyunk. Eleinte azonban, amíg még csiszolgatod a kvantumszinkronizációs képességeidet, nem árt, ha felteszel a partnerednek pár kérdést. Kérdezd meg, hogyan érezte magát a kezelés alatt, illetve hogy az eredeti panaszán kívül esetleg más fájdalma is elmúlt-e. Érdeklődj az érzelmi hogyléte felől. Tulajdonképpen feltehetsz bármilyen kérdést, amiről úgy véled, segít jobban megérteni a Kvantumszinkronizáció erejét és a benne rejlő lehetőségeket.

A kvantumszinkronizációs kezelést olyan gyakran végezheted, amilyen gyakran csak akarod. Nem tudsz vele kárt okozni.

A teljes kvantumszinkronizációs kezelés legyen örömteli. Ha úgy érzed, most kissé elvesztél a sok instrukció között, ez eleinte természetes. Könnyűek ezek a lépések, de olvasni róluk sokkal nagyobb erőfeszítést igényel, mint végrehajtani őket. Vedd őket könnyedén, és a kaland és játék szellemében kövesd az útmutatást. Bárki képes a Kvantumszinkronizációra. Te sem vagy kivétel. Jóllehet a technikája egyszerű, és azonnal érezteti a hatását, de azért mégis csak egy új képesség, amelyet eleinte sokat kell gyakorolni. Ne feledd, a jó kezdés fél siker. Minél több visszajelzést gyűjtesz ebben a fázisban, annál hamarabb leszel profi kvantumszinkronizációs gyógyító.
Gyakorolj mindenkin: a barátaidon, a családtagjaidon, a szomszédaidon, sőt, még a háziállataidon is.

Javaslom, hogy az első néhány alkalommal mindketten álljatok a partnereddel, leginkább azért, mert így pontosabb visszajelzéseket fogsz kapni. Konkrétan észre fogod venni, ha meginog, ami a tiszta tudat működésének biztos jele. Azt is könnyebben észreveheted, ha hirtelen sóhajt egyet, ami szintén azt jelzi, hogy a Kvantumszinkronizáció elkezdett csodát tenni. Ezeket a jeleket nehezebb észrevenni, ha a partnered ül vagy éppen fekszik.

Azt is javaslom, hogy eleinte kicsivel a partnered mögé állj, de legalábbis olyan helyre, ahol nem láthat téged. Ha nem vagy a látóterében, könnyebben el tud lazulni, mert nem azt fogja nézni, hogy éppen mit csinálsz. Nem mintha a gyógyulást ez befolyásolná. Inkább a te kényelmedet és koncentrációdat segíti, mivel egyes kezdeményezők nagyon odafigyelnek magukra a kezelés elején, de elvonhatja a figyelmüket, ha a partnerük minden mozdulatukat követi.

A Kvantumszinkronizáció a partnered lelkiállapotától függetlenül működik.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL