SZÓRAKOZÁS

10 megdöbbentő tény Ryan Goslingról, amit biztos nem tudtál

Szerző:
Szabó Anna
Ha úgy vesszük, semmi különös nincs a kanadai színészben, mégis sokaknak belopta már magát a szívébe. Függetlenül attól, hogy a te szívedet is megdobogtatja-e az ifjú titán, következő összeállításunkban biztos találsz érdekességet!

 

A „szomszéd srác” figurájú Ryan Goslingot egyre többször emlegetik az új Brad Pittként, de hogy ez mennyire igaz, azt majd csak a jövő dönti el.

 

1. A kanadai Londonban született, szülei mormonok voltak. Édesanyja nevelte fel őt és testvérét, mindkettővel nagyon szoros a kapcsolatot ápol. Jelenleg is Kanada, Los Angeles és New York között ingázik. 

2. 60 év után ő volt az első kanadai színész, akit Oscarra jelöltek a Fél Nelsonban nyújtott alakításáért.

 

3. Elsős korában kicsapták az iskolából, mert kést vitt az iskolában – a Rambo filmek hatására – hogy megvédje magát társaitól. Sokáig az édesanyja tanította otthon, majd visszaíratták az iskolarendszerbe. Ezt követően 17 éves korában ismét kicsapatta magát.

4. Figyelemhiányos hiperaktivitásban szenved.

5. Miután bekerült a Mickey Mouse Club-ba szinte csak statisztaszerepeket kapott, mivel nem tartották elég tehetségesnek. Ez karrierje elején is így volt, amin valószínűleg erős akcentusa sem segített. Az igazi áttörést a 2001-es A hitetlenben nyújtott alakítása hozta: a zsidó neonáci fiú szerepét még a Los Angeles Times kritikusa is ijesztően meggyőzően minősítette.

 

6. A második évadtól a Timberlake-családnál lakott, sőt Ryan gyámja is néhány hónapig Justin anyukája lett. Ettől függetlenül nem tartja a kapcsolatot az énekessel, az okát nem tudni. 

7. Gyerekkora óta aktív zenész, első bandáját nővérével együtt alapította. Most a Dad Man’s Bones tagja, eddig egyetlen lemezük jelent meg. Rendszerint énekel, gitározik vagy zongorázik.

 

8. Ugyanabban a kórházban született, mint korábbi barátnője Rachel McAdams.  

9. Hiába a címszerepek, Ryan Gosling nem éppen nagy vagyonáról híres. Beverly Hillsben nyitott marokkói étterme eddig jóformán minden pénzét elvitte, annak ellenére, hogy a felújítások nagy részét ő maga végezte el.

10. A legutóbbi hírek szerint ő fogja alakítani Christian Grey-t A szürke ötven árnyalata filmadaptációjában.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL