ANGYALISKOLA

Állj fel és küzdj tovább - titkos kódod segít!

Szerző:
Szabó Anna
Vannak pillanatok, amikor a gravitáció megszűnik, az idő egy pillanatra meghasad, és minden addigi értékrendünk a feledés homályába vész. Vannak pillanatok, mikor az életünk egy szakasza véget ér, és a kirakós minden darabja a helyére kerül: megértjük mi, miért volt, miért akkor és úgy történt, ahogy történt.

 

Ezekben, a pillanatokban lehetünk felhőtlenül boldogok, ahogyan lehetünk egyedül a végtelen Univerzum égető, sötét és reménytelen hidegében is. Sorsdöntő percek ezek, nem csak földi létünk, de spirituális életünk szempontjából is. Hiszen akár észrevesszük, akár nem, angyalaink ilyenkor is, ott vannak velünk. Amikor segítség kell, fogják a kezünket, amikor boldogok vagyunk, velünk örülnek. Sokak számára ez elképzelhetetlen, sőt fikció. Mégis, akad életünkben számtalan pillanat, amikor nem várt segítség érkezik, amikor felvetődik az érzés, kérnünk kell angyalaink segítségét.


Mikor kérjünk?


Sőt! Ennél is fontosabb, miért kérjünk, ha sokszor a bombabiztosnak hitt „varázslatok”, vagy épp gondosan megkomponált imáink nem találnak meghallgatásra? Létezik panasziroda, ahol elsírhatjuk bánatunkat, ha baj érne minket? Természetesen, már a kérdés is abszurd önmagában, hiszen panaszaink legtöbbje röghöz kötött földi létünk sikertelenségei okán keletkeznének. Kisiklott szerelemek, eltűnt pénztárcák, piszkálódó kollegák okozta bosszúságok… vajon angyalaink hátat fordítanak-e nekünk, amikor dolgaink kedvezőtlen fordulatot vesznek? Bizton állíthatom, hogy nem. Ennél sokkal valószínűbb, hogy mi magunk adjuk fel, és lelkünk legmélyén mi magunk utasítjuk el a segítséget.


Nem kellenek szavak, csak hit és tiszta érzelem


Tapasztalatom szerint érdemes az életünket a pillanatokban megélni, ugyanakkor folyamatában szemlélni. Angyalaink születésünk pillanatától kezdve mellettünk állnak, és hosszú-hosszú ideig úgy kommunikálunk velük, ahogyan szüleinkkel, mesehőseinkkel vagy akár leghűségesebb társainkkal - legyen szó egy Teddy maciról vagy cicáról, kutyáról. Ha csalódtál, keresd ezt a pillanatot. Menj vissza a folyamat elejére, és nézz magadba. Félelmetes, amit ott találsz! De ne feledd, te vagy a felelős mindenért, ami veled történik. Merj szembenézni a kudarcaiddal és keresd meg azt a pillanatot, amikor feladtad! Angyalod akkor sem fordított hátat neked, pusztán a te hited szerint cselekedett. Ahogyan azokban az esetekben is, amikor hihetetlen, saját magad számára is meglepő teljesítményre voltál képes. Nem! Az angyalok nem javítják meg a dugóban rekedt autókat, és nem képesek hozzád láncolni azt, akit szeretsz, ha ezzel sem magadnak, sem az illetőnek nem teszel jót. Ők pusztán meghallják azt a belső hangot, amit ugyan mi sugallunk, még ha nem is mindig merünk szembenézni vele, és eszerint a hang szerint cselekszenek. Ezért mondom, hogy mielőtt reklamálnál, nézz magadba és ott keresd a saját kódodat, ha újra át akarod élni a boldogságot vagy szeretnéd meg tudni a kudarc okát.


Miből épül fel ez a titkos kód?


A vágyból. Igazán ezt szeretnéd? A hitből. Mersz hinni abban, hogy valaki feltételek nélkül és viszonzást nem remélve segítségedre lesz? Az őszinteségből. Valóban megérdemled? A sikeres együtt működés alapja nem azon múlik, hogyan fogalmazod meg a kérésedet, hanem azon, mi van mögötte. Hiszen a vágyban teljesülnie kell annak, hogy amit kívánsz, az valóban jó és szükséges-e, nem okozol-e vele kárt senkinek. A hit magában foglalja az eddig megélt angyali megtapasztalásokat, azokat a pillanatokat, amikor nem is kérted, de észrevetted, hogy megkaptad a segítséget. Azt a szívből jövő hálát, amit nem helyettesít semmi, amit angyalaink köszönet gyanánt kapnak tőlünk. Erre nem szavak kellenek! Ahogyan az őszinteség önmagunkhoz, sem cserélhető fel egy ígérettel, miszerint „ha ez sikerül, ha ezt megkapom, akkor jó leszek”!

Aki őszinte magához és törekszik arra, hogy úgy éljen, hogy méltó legyen angyalai segítségére, azt angyalai mindig a pártfogásukba veszik, soha nem engedik el a kezét. Mindennek az alapja a gyakorlás. Gyakorold a hitet, gyakorolj őszinteséget és gyakorolj könyörületet azokkal szemben, akik nem annyira szerencsések, mint te. És tanulj meg kételkedés nélkül élni, hiszen életünk tartogat még jócskán meglepetéseket, melyekhez nem biztos, hogy a vágyaink beteljesülésén keresztül vezet az utunk - sokszor angyalaink jobban tudják, hogy életünk következő szakaszában milyen emlékre van szükségünk. Mint ahogy azt is, hogy kudarc vagy a siker élménye ad-e nagyobb hajtóerőt a tovább lépéshez. Állj fel és küzdj tovább!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL