PASISZEMMEL

Édes-négyes, avagy szex a négyzeten

Szerző:
Szabó Anna
Nem mondhatja senki a férfiakra, hogy önzőek: hagyjuk, hogy nektek is jó legyen. Így a testi örömökbe nem egy harmadikat vonunk be, hanem egy másik párt. Persze, mielőtt a szexuális energiák elszabadulnak, nem árt lefektetni a szabályokat Pasiszemmel.

 

Vagy titokban, vagy nyíltan, egymás szemébe mondva, de minden pár fejében lejátszódnak merész jelenetek. Amikor nem csak ketten vannak meztelenül az ágyban. Vagy más tetthelyen. Azt már korábban megtárgyaltuk, hogy milyen, ha egy fővel bővül a létszám. De miért állnánk meg itt? Hiszen ha csak egy plusz pasi vagy csaj csatlakozik, akkor féloldalas lehet a lepedő feletti egyenlőség. Hacsak valaki nem kacsingat át a másik oldalra is… Ha viszont egy komplett pár osztja meg velünk a gyönyörök sosem látogatott buja dzsungelét, akkor mindenki megtalálhatja a maga számítását. Ez így olyan természetesnek tűnik, és ahogy beszélünk róla a mi kis szemünk fényével, még akkor sem érezzük a súlyát. Pedig ha bele akarunk vágni a megvalósításba, akkor rengeteg kérdőjelbe ütközhetünk. Ezeket érdemes előre letisztázni, mert a pillanat hevében születő alternatív megoldások komoly károkat okozhatnak. Akár valakinek az egóján, akár a lelkén, akár a kapcsolatunk szilárdnak hitt védőburkán. Ezen a héten megosztom veletek, hogy miközben Pasiszemmel az édes-négyes zamatosságán ábrándozunk, egyben milyen kétségek kelnek életre bennünk.

 

Beszavazó-show

Az ég tartsa meg azon Hölgyek jó szokását, akik nem félnek átlépni a saját korlátaikat, és nyitottak a szexuális kísérletezésre! Hiszen ahogy azt már annyi férfitól hallhattátok: ez tényleg csak szex, nem jelent semmit, mivel nincsenek mögötte érzelmek. Tehát ha partnerünkkel közösen úgy döntöttünk, hogy szélesre tárjuk a kapukat saját perverz forradalmunk előtt, akkor találni kell még két másik embert, akiket ugyanez a hozzáállás jellemez. Hol keresgéljünk? Jöjjön egy idegen pár, vagy inkább valakik az ismeretségi körből? Amennyiben az első, akkor hogyan fogjunk hozzá? Beírjuk a neten a keresőbe, hogy „pár keres párt”? Esetleg reménykedjünk abban a pornófilmbe illő jelenetben, hogy majd az utcán, a kávézóban vagy a moziban véletlenül beléjük botlunk, és két perccel később már mehet is a móka? Ha viszont a baráti körből választunk alkalmi páros partnereket, akkor sem lesz kisebb a kétség. És amennyire a nőket ismerem, a döntést Ők sem fogják megkönnyíteni.

Vadászat az ideális duóra

Tegyük tehát fel, hogy az ismerősök közül választunk magunk mellé egy párost. Mivel alapvetően a nő férfit akar, a férfi meg nőt, ezért itt máris kialakul egy különböző álláspont. Nincs más hátra, mint végigvenni a szóba és hálószobába jöhető jelöltek listáját. Megtalálni az ideális „társbérlőket” pedig nehezebb, mint hinnénk. Mert lehet, hogy nekem például Juci ellen semmi kifogásom nem lenne, de a csajom már attól is rosszul van, ha Juci párját elképzeli ruha nélkül. De fordítva sem működik a dolog: nem szeretném, ha az én virágszálam elolvadna mondjuk Karesz látványától, ám Karesz nőjét még bottal sem piszkálnám meg. Pláne nem az én botommal… Itt máris újabb kétségek merülnek fel Pasiszemmel. Ha nagy nehezen sikerült összehozni az édes-négyest, meddig nyújtózkodhatunk? Vagyis mindenki marad a megszokott és bejáratott partnernél, vagy éljünk a vissza nem térő alkalommal, és tapogatóddzunk egy kicsit távolabbra?

 

Határsértők

Különösen a férfiak esetében igaz – de azért Ti sem maradtok el sokkal tőlünk, Kedveseim -, hogy mondani és ígérni sok mindent tudnak, ám aztán azokat megtartani… Azaz lehet, hogy teljesen feleslegesen beszéljük meg előre, hogy mik lesznek a négyes hancúrozás korlátai, ha aztán az akció hevében mindenről elfeledkezve felrúgjuk azokat. Meg különben is, mit ér a szó? Látatlanban lehet, hogy belemegyek abba, hogy a másik fickó is kezdjen ezt-azt a nőmmel, ha aztán az esemény közben megőrülök a féltékenységtől. Mi lesz, ha a nőm kattan be azon, hogy a másik csajra olyan szenvedélyesen nézek, mint rá soha; és az én Drágám azt is bebeszéli magának, hogy igazából mindig is szerettem volna megfektetni a beugró lányt. A nőktől minden kitelik, ha arról van szó, hogy kombinálni kell. Még a végén azt is kitalálja, hogy csak a másik Hölgyemény miatt akartam az egészet. Hozzáteszem, idáig is el kell jutni. Mert ha már bőszen benne vagyunk a sokszereplős meztelenkedésben, az azt jelenti, hogy sikerrel vettük az egyik legkényesebb akadályt, ami a következő: hogyan kezdjünk egyáltalán bele?

 

Olyan, mintha társasoznánk…

Azt ugye az előbbiek tekintetében muszáj megbeszélni az alkalmi vendégekkel, hogy mi is lesz a látogatásuk célja. Ezt mégse tartogathatjuk meglepetésnek… Lássuk be, elég valószerűtlen, hogy összegyűlünk társasozni, és egyszer csak bedobjuk, hogy mi lenne, ha... Szóval vegyük az előre letárgyalt verziót. Megjöttek. És utána hogyan tovább? Biztos, hogy feszengés lesz az elején, hiszen tudjuk, miért gyűltünk össze. Az ilyesmi nem indul be csak úgy magától. A feszültség és az erkölcsök lazítása érdekében érdemes lehajtani néhány pohárral, mert ugye tudvalevő, hogy az alkohol a beszédkészség mellett a gátlásokat is oldja. Ha megtörtént, amire annyira készültünk, és amit annyira vártunk, akkor még mindig szembesülnünk kell egyvalamivel: az utóélettel. Hiszen ismerősök vagyunk a másik párral, a jövőben is keresztezzük egymás útját. Csináljunk úgy, mintha mi sem történt volna? Legyen ez négyünk közös kis piszkos titka? Vagy nincs abban semmi, ha néha szóba kerül? Esetleg még meg is ismételhetjük? Ahogy az elején írtam, Pasiszemmel rengeteg kérdést felvet az édes-négyes gondolata. És még rátok mondják, hogy mindent túlkomplikáltok! Bár van, ami megéri a gondos előkészületeket…

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL