DIVAT

Tavaszi cipellők - 2013 legtrendibb lábbelijei

Szerző:
Szabó Anna
Tavasziasodik az idő, így a bundás csizmákat végre félredobhatod, helyette jöhetnek a szexi magassarkúk, vagy bokacsizmák. Kényelmes, sportos vagy nőies - kötelező mindegyikből egy darabot beszerezned. Szerelkezz fel a 2013-as trend legszebb darabjaival!

 

Magassarok a szép idomokért!

Minden nő akkor érzi magát igazán szexinek, ha magassarkút hord, hiszen remekül formálja az alakot, kiemeli a szép hosszú lábakat; és az alacsonyabb lányok számára is némi illúzióval kecsegtet! Idén tavasszal a magassarkú cipők terén két fontos irányzatot követhetsz: a minimalista darabokat – mint a fekete körömcipő szegecs vagy strassz díszítésekkel, vagy a „nude” éktalpú cipő – és a színes lábbeliket az őrült mintázatokkal és színekkel is akár. Évek óta trendi az éktalpú cipő; az őrület idén is folytatódik, így előkaphatod a tavalyi darabokat is! A sarkak magasságát tekintve pedig a „minél magasabb, annál jobb” elvet követve a határ, lassan úgy tűnik, csak a csillagos ég lehet. Ám fontos, hogy csak akkor hordj extra magassarkú cipőket, ha tudsz benne menni, és nem akadályoz a hétköznapi rutinban. Ezeket a cipőket főként szoknyákkal, cicanadrágokkal, szűkszárú farmerokkal hord, hiszen a hangsúly a lábakon van!


New Yorker   La Papaya Fashion   Mango


Kényelmes és sportos viseletek – a kényelem jegyében

Ha meg vannak a csábos cipőid a bulikra, és randikra, akkor nem árt gondolni a kényelemre is, hogy ne legyen gyötrelem minden egyes napod. Ezek azok a darabok, amelyekben elkerülheted a vízhólyagokat, a fájó bokát, bőrkeményedéseket a talpadon. Így javasolnám, hogy a magassarkakon töltött napok közé mindig illesz be egy kényelmes napot is, amikor sportcipőt, vagy balerinát húzol. A testtartásodnak is jót tesz, nem beszélve a lábadról, és a térdedről! Nem mellesleg a busz után is jobb kényelmes cipőben futni, mint egy 12 centis sarkú cipőcsodában! Ezeken a sportos lábbeliken sem kell nélkülöznöd a nőiességet, a boltok polcain találhatsz közöttük nőies darabokat, amelyeket strasszokkal díszítettek, vagy az anyaga tekintetében extra – pl. farmerből. Farmerhez és egy egyszerű pólóhoz remekül mennek! Figyelj oda arra is, hogy a sportost ne elegyítsd túlzott mértékben a sportossal, mert az ciki!


New Yorker

Bokacsizmák a húvösebb napokra!

A tavasz rejtegethet még esős, vagy hűvösebb napokat, így nem árt, ha naprakész vagy a bokacsizmákból is, amelyek a lehető legjobban kombinálható lábbelik. Bármilyen ruhához felhúzhatod szinte, és válogathatsz a sportos és a nőies fazonok között. Leginkább a barna, de a nyárias idő közeledtével az élénkebb színek is teret hódítnak. Platform cipők, éktalpúk, vagy éppen bakancsok; válaszd ki az egyéniségedhez legjobban passzoló darabokat, és figyelj oda a szettek összeállításánál, hogy a cipőd mindig összhangban legyen a kiegészítőkkel, és a táskákkal!


New Yorker   Mango   La Papaya Fashion   Stradivarius

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL