MÁGIA

Bűbáj a kincsre

Szerző:
Szabó Anna
Réges-régen a skót világban a lábbelit azaz a cipőt a hatalom a pénz jelképének tekintették, a föníciaiak pedig úgy tartották, hogy a cipő kapcsolatban áll a lélekkel.

Varázslatok a Szerencsére

Ezek a varázslatok segítenek abban, hogy az életedben sikeresebben vedd az akadályokat, nem vezetnek el mindjárt az elvarázsolt kincshez, de ha hiszel bennük, növeled az esélyt arra, hogy a hozzá vezető utat megtaláld. Találsz itt bűbájt az anyagai gyarapodásra, varázslatot a stressz és a rosszakaród ellen , de vigyázz csak is tiszta szívvel kezdj bele!

Bűbáj a Kincsre

Réges-régen a skót világban a lábbelit azaz a cipőt a hatalom a pénz jelképének tekintették, a föníciaiak pedig úgy tartották, hogy a cipő kapcsolatban áll a lélekkel. Ehhez a bűbájhoz szükséged lesz egy pár régi cipőre….

Módszer:

Válassz egy napsütéses hétfő reggelt, és állj ki egy aranymedállal a napfénybe, töltsd fel melegséggel és mondd el az alábbi varázsigét:


               „Ahová csak lépek a pénzem sokasodjon,
                       a szerencse mellettem gyarapodjon ”


Majd az aranyérmét csúsztasd a bal cipődbe, majd bújj bele a másikba. Háromszor, az óramutató járásával megegyező irányba sétálj körbe , ezt követően vedd le a cipődet és rejtsd el olyan helyre ahol senki nem találhatja meg. A varázslatot 3 napon keresztül ismétel meg, ha végeztél a medált tedd át és ragaszd bele abba a cipődbe amelyet gyakran hordasz.

(Kellékek: egy pár régi cipő, egy aranymedál)




Sok szerencsét!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL