DIVAT

A tavasz színei

Szerző:
Szabó Anna
Megérkezni látszik végre a tavasz! Túl a fagyos napokon, és a farsangi partikon; itt az idő, hogy végre a tavaszi trendek darabjaival töltsd fel a gardróbodat. Hangolódj rá te is a tavasz üde színeire!

 

Kék vs. piros – az ellentétben a harmónia

Bizonyára meglepő párosítás, de a kék és a piros külön-külön és együtt is remekül megállja a helyét majd a 2013-as tavaszi divatban. Együtt leginkább a szőnyegszerű mintázatokban figyelhetjük meg, és semmiképpen sem a harsányságában pompázva, annál inkább a halványabb tónusában. Külön-külön pedig a piros és kék rengeteg színárnyalata helyet kap a rucikon. A pirost tekintve a sárga és a narancs friss nyárias színvilágot idézve észrevétlenül lopakodik a szekrényünkbe. A kék erőteljes, avagy éppen a halványabb árnyalatai is ugyanúgy hódítanak. A fazonok inkább lazák és sportosak lesznek, amelyek remekül kombinálhatóak néhány szexibb darabbal, így egy nőiesebb szettet kapva; félreértés ne essék, megmaradnak a jól bevált miniruhák!

New Yorker



Mango

Barack és bézs – pasztellben látod a világot!

Idén főként a pasztellszínek hódítanak majd. Ezeket bátran hordhatod, és kombinálhatod erőteljesebb színekkel, de fontos ügyelned arra, hogy ne nyomja el a szín lágyságát egy kemény szín, mint mondjuk egy fekete vagy egy barna gönc! A barack és a bézs az a szín, amelyből elég variációval kell rendelkezned, hiszen roppant elegáns egy tárgyaláshoz, irtó szexi egy randihoz; csak a fazonon múlik! Szerezz be egy minit, egy topot, egy tunikát, egy basic és egy alkalmibb darabot. Az ilyen pasztellszínek mellé remekül illenek a kiegészítők, mint a hosszú nyakláncok, vagy szélesített övek; és egyébként nagyon divatos, ha a bézs találkozik a szegecsekkel, amelyek már több szezont túléltek, és még úgy tűnik, szilárdan maradnak is a divat világában!


Mango   New Yorker   H & M

A zöld és lila – gyémántok színekben tündökölve

Ezek az egzotikus színek idén meghökkentően gyakoriak lesznek a színhasználat terén. Mintázatok tekintetében, vagy sok esetben az anyag egészét tekintve. Az ilyen erőteljes színek, mint a zöld vagy lila, idén sokszor előkerülnek, majd a kifutókon pasztellárnyalatokban. Rengeteg kiegészítővel, és színes magassarkúkkal feldobhatod a szettedet. A színárnyalatoknál figyelj arra, hogy az alkatodnak megfelelően öltözködj, ha kicsit molettebb vagy, akkor javasolt a sötétebb árnyalat. Ezenkívül csak az ízlésedet kell követned, na meg a Női Portált, hogy megtudd mi a tavaszi trendek következő hóbortja!


H & M   Mango   New Yorker   F & F

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL