SZÉPSÉG

Hajtrend 2013 tavasz - A kifutókról jelentjük

Szerző:
Szabó Anna
Az idei tavasz az újdonság helyett inkább a rafinált megoldást választja, legalábbis, ami a hajtrendeket illeti. Néhány ötletet te is elcsenhetsz következő összeállításunkból, hidd el egyik sem túl bonyolult, kísérletezni pedig mindig érdemes!

 

Szicíliai csavar – Dolce & Gabbana

A hatvanas évek Riviéráját idéző frizura elkészítése pont annyira könnyű, mint amennyire látszik. Lazán szárítsd meg a hajad, majd csavard fel banánkontyba. Arcodat keretezve köss körbe vékony selyemsálat.

***

 

Kócos konty – Marni

Kettős érzésünk van ezzel a „hajkölteménnyel”, de mivel a kifutók nagy kedvence volt, nem hagyhatjuk figyelmen kívül. Az alapja egy laza konty, ami pont kócolt, mintha valaki épp most lépett volna ki az ágyból.

***



Laza hullámok, szigorú választékkal – J. Mendel

Míg a kifutókon J. Mendel tavaszi ruhái elegáns vonalvezetésűek voltak, addig a modellek haja kifejezetten egyszerűre sikeredtek. Laza hullámok hátul, középválaszték elől. Nagyjából ennyivel ki is merült a frizura.

***



Aranyoskám – Balenciaga

Nagyon természetes vonalvezetésű frizura, aminek néhány aranyszínű kiegészítő adja meg a hangulatát. A hullámcsattól és a fordítottan használt hajráftól lett valóban elegáns.

***



Építészeti hurok – Gucci

A hetvenes évek ihlette a Gucci fodrászát, amikor elkészítette ezt a szigorú vonalvezetésű, keleti kifinomultságot árasztó frizurát. A recept egyszerű: készíts szoros copfot majd csavard meg hurokformára. Végül rögzítsd elrejtve a végeket.

***



Kócos fonat – Balmain

Készíts laza copfot, majd fond be és szorosan rögzítsd egy hajgumival. A végén húzkodd szét a fonást, hogy minél vastagabbnak tűnjön.

***



Gyöngyös kontyok – Chanel

Éves előrejelzésünkben is megjósoltuk a hajkiegészítők térhódítását. Íme, a legegyszerűbb megoldás: laza kontyban gyöngyös hullámcsat.

***



Lazán kócos – Lanvin és Versace

A Lanvin és Versace ruháiban végiglejtő modellek a legjobb példái voltak annak, hogy a kócos laza hullámok nem feltétlenül jelentenek egyet az ápolatlanságot sugárzó megjelenéssel. Ezeknek a frizuráknak a lényege, hogy míg a választékokat szigorú gondossággal készítették el, addig lefelé a természetesség látszatát keltő hullámokat varázsoltak.



 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL