DIVAT

Tavaszi divatmustra

Szerző:
Szabó Anna
Megint egy újabb évszak közeledik, még ki sem lábadoztunk teljesen a homályos télből, máris itt a tavasz, az új trendekkel. Lenge anyagok, friss színek, új formák, és persze megfér emellett még a retro is. Kerülj te is a virágminták, szegecsek, és áttetsző anyagok bűvöletébe, készülj fel a tavaszi trendekre!

 

Minták - a 60’-as évek dívái ihlették

A télből éppen, hogy felébredezve, máris tavaszi hangulatot varázsolnak a virágminták, melyek töretlenül jelen vannak a divatban, éppúgy, mint az előző szezonokban. Ezek a gazdag virágminták azonban most átalakulóban vannak: a nagyon sokszínű virágminták mellett most megjelentek, az apróbb néhány színű mintázottak is, amely roppant elegáns ruhadarabot képezhetnek a gardróbodban. Az újra visszatérő virágminta mellett a retro minták is újra előkerülnek, mint a látványos geometriai alakzatok, vagy a kereszttel díszített ruhák. Barack, rózsaszín, kék, zöld, bézs, mandarin: ezek azok a színek, amelyekben igazi dívának érezheted magad Te is!


Mayo Chix   Magenta   New Yorker

Fazonok - a 80-as évek lezserségében

2013 tavaszán végre minden a pompázatos színekről és formákról szól; minden nő félredobhatja a téli, unalmas holmikat. Főként a laza holmik, bő szabású nadrágok, buggyos zsebek, aszimmetrikus felsők és szoknyák, a szexi pólóruhák, és az A-vonalú szoknyák hódítanak. Ezekkel az utca sztárja lehetsz! Mindemellett trendi darabok lesznek még továbbra is a csipke blúzok, vagy az áttetsző anyagokból készült selyem betétekkel díszített ruhák. Az aszimmetrikus és bő holmik mellett, pedig újra fontos hangsúlyt kapnak a skinny farmerek, amelyek remekül kiemelik a domborulatokat, emiatt ez csak formás lábakkal ajánlott!


New Yorker   Magenta   Mayo Chix

Mit hordj, ha bevállalós vagy?

Az idei év is tartogat a divat őrültjeinek némi meglepetést, a meghökkentő csillogó anyagaival; ez a merész anyaghasználat jellemzi, majd valamennyi divattervezőt, mikor a szabászollóhoz nyúlnak. A trendek extrémitását fokozzák még a vad holmik, a szegecselt betétek a blúzokon – leginkább a vállnál -, a bőr cuccok – mint a miniszoknya – és az élénk színhasználat – kedvelt lesz a neon. Ha elég bevállalós vagy, akkor ezeket ötvözheted egymással, így biztosan te leszel, majd minden pasi álomnője!


New Yorker   Maniaxtreme   Mango

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL