SZEX, SZERELEM

Erotikus képzelgéseid súgnak a személyiségedről

Szerző:
Szabó Anna
Álmodni ébren is lehet. Az érzéki képzelgés sokat elárul a személyiség legrejtettebb titkairól. A színes képsorok legtöbbször titokban maradnak, rendszerint még az álmodó sincs tisztában jelentésükkel. Mi azonban segítünk az álomrejtvény megfejtésében.

 

Biztosan voltak már neked is erotikus álmaid. Ebben természetesen semmi kivetnivaló nincs. Mint ahogy abban sem, ha az álombéli partner nem a kedvesed volt. Az azonban tény, hogy ezek az álomképek komoly jelentéssel bírnak. Lássuk csak…

Leszbikus képzetek


Elképzeled, hogy homoszexuális kolléganőddel, vagy akár a barátnőddel eltöltesz egy éjszakát. Ilyesmi heteroszexuális beállítottságú, kizárólag férfihoz vonzódó nővel is megeshet. Nem azt jelenti tehát, hogy vonzódnál saját nemed iránt. Pusztán izgalmasnak találod a lehetőséget.

Két nő szeretkezése olyan kapcsolat, melyben mindketten pontosan tudják, milyen szexuális élményre van szüksége a másiknak . Egy férfi viszont nem mindig készült fel a nő teste című tantárgyból. Számára a szerelemi aktus olykor egyenlő a puszta behatolással.

A leszbikus képzelgés sosem azt jelenti, hogy nem kívánod a férfit. Inkább a teremtés koronájával kialakult problémák megoldásának egyfajta módja. Jelzés arra, hogy jelenlegi heteroszexuális kapcsolatod nem minden szempontból elégít ki.

 

Jöjj, ifjú herceg


Negyven felé jársz, és arról fantáziálsz, milyen volna a céghez került fiatal fiúcskával gyorsan ágyba bújni - ugyancsak különböző okok állhatnak a háttérben.

1. Egy fiatal fickó sokkal csinosabb, jobban néz ki. Kora következtében lelkesebb, energikusabb. Ráadásul éppen a huszadik életéve táján van szexuális teljesítőképessége csúcsán.
2. A fiatal pasi csábítója valószínűleg tanári szerepre vágyik az ágyban. Az is lehet, hogy csupán szereti, ha ő avathatja be a tapasztalatlanabbat a szexualitás rejtelmeibe.
3. A korosodó nő bizonyítani szeretné tulajdon szexuális vonzerejét: felveszi ő még a versenyt a fiatalabbakkal, képes megfelelni egy pelyhedző állú ifjú igényeinek is.

Jaj, de erőszakos!


Fantáziáltál már arról, hogy egy sötét szobában a férfi megkötöz, majd erőszakosan szeretkezik veled? Felmérések szerint a durva, hátborzongató szexet egyetlen nő sem szeretné megélni. Mégis brutalitásra vágyik, jóllehet rettenetesen fél attól, hogy erőszak áldozata lesz. Képzelgése éppen hogy ellenállhatatlanságát bizonyítja.

Az efféle képsorok megszabadítanak a szexszel kapcsolatos bűntudattól. Akkor álmodsz gyakran ilyesmiről, ha a testiséget lelked mélyén bűnnek tartod. Pszichológusok szerint az ilyen nő gyakran képtelen dönteni szexuális kérdésekben.

Egyenruhások ne kíméljenek


Ha arról álmodozol, hogy katonatiszt vagy pilóta látogat meg hálószobádban, voltaképpen alá akarod rendelni magad a férfinak. Arra vagy kíváncsi, milyen lehet szeretkezni egy olyan pasassal, aki irányít, és pontosan tudja, hogyan elégítse ki partnerét.

Az egyenruha ősidők óta hat a nőre, hangsúlyozza a férfiasságot. Maga a díszes viselet arra buzdítja az ember lányát, hogy felfedezze, mi rejlik alatta. Ebben az értelemben az uniformist viselő férfi csupán egy elegánsan becsomagolt ajándék, amely arra vár, hogy kibontsák. Mint a kindertojást.

Hírességgel ölelkezve


Híres színészt, politikust, sportolót képzelni a szerető partner helyébe - egyáltalán nem ritka. A jelenséget az állatvilágból vett példa segít helyre tenni: az a nőstény majom, amelyik a vezérhímmel közösül, rangban a többi nőstény fölé kerül. Tehát: a kiemelkedő személyiséggel fennálló szexuális kapcsolat azt eredményezi, hogy a nőt is tisztelettel övezik azok, akik a híres embert csodálják.

Ha ilyesmikről képzelegsz, valószínűleg nagy szükséged van arra, hogy mások elfogadjanak, elismerjenek. Adsz ismerőseid, barátaid véleményére, akik a valóságban biztos, hogy csodálnák sikereidet. Ráadásul a híres emberhez fűződő (vélt) viszony a társadalmi előrejutásodat is segítheti.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL