DIVAT

Farsang mindenütt - jelmezeket elő!

Szerző:
Szabó Anna
Ha farsang, akkor jelmezválasztás! Ilyenkor sok nő vacillál, és döntésképtelen. Vajon mit illik egy partira felvenni és mit nem, vagy éppen mitől őrül meg a pasija majd a hálószobában?! Hölgyeim nincs ok a pánikra, segítünk!

 

Jelmez mögé bújva!

Minden embernek kisgyerekkora óta áhított pillanat, amikor végre félredobhatja a hétköznapi kosztümöket, és magára ölthet egy új személyiséget. Jönnek a farsangi bálok, puccos partik, ahol természetesen illik jelmezben megjelenni! Partikra jelmezt választani mindig a helyszín alapján érdemes, hiszen eget rengető különbség, ha egy bálterem falai között vigadsz, vagy egy bárban, netán pub-ban múlatod az időt. Ha az elegánsabb vonalat kell megcéloznod, akkor nagy segítséget nyújthat a történelem, sok történelmi személyt jeleníthetsz meg a nívós eseményen, például: Kleopátra, vagy éppen Sissi hercegnő korhű jelmezekkel. Ha ez a megközelítés távol áll tőled, akkor lehetsz angyal egy fehér tüllszoknyával, fűzővel és szárnyakkal; vagy éppen boszorkány, szexi gésa, vagy tündér, vámpír és a sor hosszan folytatható! A konkrét szerepeken kívül pedig meríthetsz ihletet filmekből is, esetleg lehetsz egy Bond-lány, vagy Lara Croft a Tomb Raiderből. Egy fontos dolgot vegyél figyelembe, az egyéniségedet! Ha nem passzol hozzád a stílus és a jelmez, akkor kutakodj tovább!

Jelmez ötletek: Sissy ruhakölcsönző

Farsang a hálószobában – legyél titkárnő, ápolónő, vagy egy igazi Playboy nyuszi

Nemcsak a partikon és bulikon érdemes farsangot tartani, hanem a hálószobában is. Ezzel feldobhatod, sőt mi több pezsdítheted a kapcsolatodat. Válassz valami dögös jelmezt, és kápráztasd el a pasidat! Bújj egy titkárnő bőrébe; ez talán a legköltséghatékonyabb szexi jelmez. Ehhez szükséged lesz egy szoknyakosztümre - lehetőleg miniszoknya legyen -, és egy szemüvegre. A hajadat kontyba, jöhet a cicás smink, a neccharisnya, és a tűsarkú; a pasid el lesz ájulva! Ha kreatívabb jelmezt szeretnél, akkor legyél te a buja ápolónő, aki szájból-szájba lélegezteti a pasiját. Igazi dög lehetsz, ha ennek az extrémen szexi verzióját választod, ez esetben egy borzasztóan rövid, mélyen dekoltált miniruháról, fehér harisnyáról harisnyatartóval, a kis nővérsapka és az életmentő felszerelések sem maradhatnak el! Ha az év többi napján nem vagy merész, és nem szeretsz jelmezt ölteni a hálószobában, akkor itt az idő egy új szokás bevezetésének: öltözz egy nyuszilánynak, egy segítőkész szobalánynak, vagy pincérnőnek, egy kőkemény rendőrnőnek, aki bírságot szab ki, ha nincs betűrve az inged; csak engedd szabadjára a fantáziádat, és ne felejts el, ügyelni a részletekre, mert sok minden abban bújik meg!

Jelmez ötletek: Natalie.hu

Minek ne öltözz?

Ha nem megfelelő jelmezt választasz, könnyen a középpontba kerülhetsz, de nem pozitív értelemben. Ennek oka lehet, hogy nem megfelelő méretet választottál csak a jelmezből – kibuggyanó felesleg, vagy előnytelen szabás – de az is lehet, hogy eltaktikáztad magad, és a jelmezed kissé bumfordi! Ne öltözz például mesefigurának, mert gyerekesnek tűnhetsz, így biztosan nem fognak, majd nőként kezelni – csak kevés olyan mesefigurás jelmez van, amivel elismerést söpörhetsz be, így inkább ezzel ne kísérletezz - jobb lesz, ha azt meghagyod a kislányoknak! A másik véglet a nagymama, az öregasszony, és a többi; ezek pedig olyan előnytelen jelmezt és elmaszkírozást jelenthetnek, amelyek viccesek, és jópofák, de ha életed pasiját igyekszel azon az estén elcsábítani, nem javasolnám! Az sem mellékes, hogy ha jelmezt öltesz, arra mindig nagyon ügyelj, hogy a jelmezed egyértelmű legyen, és felismerhető legyen a karaktered, mert mi sem kínosabb annál, mikor eléd áll egy matróz jelmezbe bújt top 10-es pasi, és tippelgetnie kell a jelmezedet illetően – ezzel könnyen elvághatod magad nála! Ha ezeket a szabályokat betartod biztos, hogy jól fogsz mulatni, csak engedd el magad, és ne ragaszkodj annyira azokhoz a szürke hétköznapokhoz!

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL