DIVAT

Csak dögösen! - készülj a Valentin-napra

Szerző:
Szabó Anna
Közeleg a szerelmesek ünnepe, ahogyan a nagy Valentin-napi vásárlások is! Órákig tartó kotorászás a bugyik, melltartók tengerében, hogy megtaláld a legmegfelelőbb darabot a romantikus estére. Tanácstalanságodat megelőzheted, ha a boltba konkrét vágyakkal lépsz be; íme, néhány szexi darab, amivel elbűvölheted a pasidat!

 

Feketén fehéren: legyél vadmacska, vagy szűzies bombanő!

A legegyszerűbb választás mindig a fehér vagy fekete; ezekkel a semleges színekkel roppant elegáns lehetsz, és kívánatos is. Ha szereted a feketét, és szükséged van a fekete szín jótékony hatására – hogy vékonyít -, akkor válassz egy fekete szerelést. Javaslom a fűzős darabokat, amikben igazi vadmacskaként domboríthatsz az ágyban, vagy az egyrészes fehérneműket, amelyek titokzatosságuk mellett fantasztikus alakot kölcsönöznek. Mindezt egy platform cipővel megspékelve – amellyel a gyönyörű lábaidat is hangsúlyozhatod – buja hatást kelthetsz! Selyem, szatén, vagy a megbízható pamut - mindegyik anyag szexi, ha megfelelő a körítés! Ha a tisztátalan fekete helyett, valami szűziesebbre, visszafogottabbra vágysz akkor jó választás a fehér!

New Yorker   Mango   H & M   Women’s Secret   Marks and Spencer

Pirosban és pinkben hódítva!

A legvadabb és legbujább szín kétségtelenül a piros. Tökéletes estéd lehet, ha egy piros tangában és melltartóban nyűgözöd le szíved választottját. Bár a pasikat jobban izgatja, mi van a ruha alatt, de fontos nagy hangsúlyt fektetned a „csomagolásra” is, hiszen rendkívül vágyfokozó látvány egy pasinak, ha egy szexi fehérneműben jelensz meg. Ha elég merész vagy természetesen a piros szín kihívóságához! Ha a cicusos bájodat szeretnéd megvillantani Valentin estéjén, akkor válassz rózsaszín holmikat, ez a pasikra szinte vérforralóan hat! Ha fokozni szeretnéd tovább a hatást, akkor válassz csipke alsóneműt, és melltartót, továbbá az sem árt, ha az előnyös push up melltartókat választod! Legyél ezen az éjszakán igazán bevállalós a ruhaválasztás terén!

New Yorker   H & M   Women’s Secret   Mango

A legfontosabb kiegészítők

Ha meg van a tökéletes fehérneműd, akkor már csak az utolsó lépés van hátra: ki kell választanod hozzá a megfelelő kiegészítőket. A harisnyatartót, és a harisnyádat a cipőd színéhez, tehát a fekete melltartóhoz, és bugyihoz fekete mintázott, avagy minta nélküli harisnyát válassz, a piroshoz pirosat illendő, a pinkhez viszont remekül mutat a feketeharisnya is. Ha meg van a kecses, hosszú combod kiemelése is a harisnyával, vagy bájaid eltakarása egy finom selyem köntössel, akkor csak az apróbb kiegészítőket, mint a karkötő vagy nyaklánc kell magadra aggatnod. Ezek kiválasztásánál is könnyű dolgod van, a színekre és a stílusra figyelj oda csak. Ha mondjuk a fehér tanga és melltartó mellett döntesz, akkor az elegáns gyöngysor biztosan nem lesz melléfogás. Vagy esetleg, ha jobban kedveled a cuki dolgokat, és egy rózsaszín vadmacska szeretnél lenni, akkor vehetsz szívecskés nyakláncot is; a határ a képzelő erőd, na meg a boltok készletei! Mindenesetre készülődés, és vásárlás közben gondolj a pasidra, és próbálj a kedvére tenni, ha már a szerelmeteket ünneplitek, és kápráztasd el a bájaiddal!

Victoria Secret   H & M   Bijou Brigitte   Promod

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL