MÁGIA

A Hűség Őrzője

Szerző:
Szabó Anna
Ezt a varázslatot annak ajánlom, aki úgy gondolja, hogy jelenlegi szerelmével kívánja tervezni a jövőjét. Minden kapcsolatnak szüksége van olykor egy kis megerősítésre. Ez a varázslat pedig kiválóan alkalmas erre.


Ez a bűbáj erősíti a szerelmet és a hűséget, amennyiben úgy gondolod, hogy szerelmed iránti érzéseid nem fognak változni, és azt szeretnéd, hogy ez a partnereddel is így legyen, akkor bátran neki foghatsz a varázslatnak....


Kellékek

- egy kevés föld partnered lábnyomából,
- virágföld,
- cserép,
- egy maréknyi körömvirágmag

 

A varázslat menete


Legelső dolgod, hogy teremts olyan helyzetet (pl. egy séta, vagy kirándulás), ahol szerelmed lábnyomából, titokban meríteni tudsz egy kis földet. Ezután fogj egy kis virágcserepet, tegyél bele földet, a földbe ültess körömvirágmagokat, majd szórd meg a kedvesed lábnyomából származó földdel. Mialatt tevékenykedsz, erősen gondolj szerelmedre és a köztetek lévő szoros kötelékre. Tedd a cserepet egy napos helyre, és gondosan öntözd és ápold. A körömvirág különleges növény, melynek érzékeny lelke van, nem szabad gyakran háborgatni, de sok szeretetet igényel, különben a varázslat nem teljesül. Ősszel gyűjtsd össze a magokat és a következő évben szintén ültesd el. Úgy ápold és szeretgesd, mintha a szerelmetek megtestesítője lenne.

Ez egyike azon varázslatoknak mely hosszú időre fejti ki a hatását, és amelyben állandóan „varázsolni” kell, de megéri a fáradságot, mert a hatása nem marad el.





 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL