DIVAT

Táska-pénztárca mánia

Szerző:
Szabó Anna
Rejtélyes női táskák, amelyekben soha sem találunk meg semmit, amelyek mindig túl kicsinek bizonyulnak, de a sok bosszúság ellenére szinte nélkülözhetetlenek, és nem mellesleg szemet gyönyörködtető darabok… Idén széles választék közül választhatsz, újíts be egy praktikus pénztárcát és egy dögös táskát te is!

 

Táska – váll, kézi, vagy boríték!

Mikor táskát veszünk fontos végiggondolni, hogy mi célból vesszük. Ha a sminkfelszerelésünket, az összes létező kulcscsomóinkkal együtt - és még milliónyi misztikus dologgal - amik csak a nőkre tartoznak, így nem rántom le a leplet –, akkor érdemes nagyobb méretű táskát venni, azonban a minimalizmus hívei voksolhatnak a kisméretű táskákra, amelyben csak a legszükségesebb holmik, mint a telefon és pénztárca kapnak helyet. A 2013-es évet abszolút a kézitáskák uralják, így kikerülhetetlen, hogy neked is ott lógjon a gardróbodban egy. Vegyünk egy alap szettet: egy fekete szövetkabáttal, egy farmerrel, és egy világos barna irhával bélelt csizmát, amihez, ha a csizmával megegyező árnyalatú barna kézitáskát választasz, akkor harmonikus szettet kaphatsz. Ha kedveled a merész dolgokat, akkor válassz szegecselt táskát, és ahhoz szegecselt csizmát! Ennyi a titka csak: a cipőhöz válaszd, és akkor nem követhetsz el kínos divatbakit!

New Yorker


Mango   New Yorker   Stradivarius

Színes tárcák!

Ahogyan minden nő követi a táska divat alakulását, úgy a pénztárcadivatot is. Fontos, hogy mindig naprakész legyél ebből is, hogy egy következő bevásárló körutadon be is szerezhesd az áhított darabot. Idén a színkavalkádok, és az egyszerű és klasszikus formák a kedveltek. Tárcából jó, ha van több darab, több színben és mintában, hogy variálhassad a táskáidhoz őket! Legyen az pöttyös, virágmintás, csíkos, kígyóbőr, vagy lakkozott. A tárcád kiválasztásában legyél nagyon kreatív. Amellett, hogy hogyan néz ki a tárcád, fontos ügyelned arra is, hogy alkalmazkodjon az igényeidhez, méret és a tárcában található tároló helyek szempontjából is. A tárcavásárlásnál pedig az egyetlen szabály, hogy a táskádhoz vedd; feketéhez fekete tárcát, vagy fehéret; barna táskához, barna, narancs vagy sárga tárca; kékhez fekete, fehér, vagy kék tárca; zöldhöz, zöldet, vagy barnát, és így tovább. Hangolódj rá a színekre Te is!

Mango   Bijou Brigitte   Stradivarus

Színek és fazonok – táska-tárca trendek

Az idei tél divatszínei kétségkívül a kék, zöld és ennek párosítása, vagy mandarin, lila, sárga, pink. Remek ezekben a táskákban, hogy visszacsempészik a nyár hangulatát. A barna és fekete tárcák pedig az őszies-télies időt idézik. A színes táskák előnye, hogy egy egyszerű szettet szinte életre keltenek, pl. fekete, vagy barna szetthez egy sárga táska és tárca dukál! Nem kell egyhangúnak lennie a szettjeidnek télen sem! A táskákban a fantasztikus, hogy remek kiegészítők, ami a tárcádra is egyaránt vonatkozik. Így, ha unalmasnak érzed a szetted, dobd fel egy divatos táskával, vagy tárcával!

New Yorker


Mango

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL