DIVAT

Olcsón is lehetsz divatos!

Szerző:
Szabó Anna
A kifinomult stílus mindennek a kulcsa, ami hozzájárul ahhoz, hogy ne egy úgy nézz ki, mint, aki a bolhapiacon válogatta össze a ruháit! Lehetetlennek tűnhet, de nem az: öltözhetsz irtó trendin is, kevés anyagi ráfordítással; mindössze jó boltba kell menni, és persze jókor! Mindössze pár ezer forintból is felöltözhetsz tetőtől-talpig; megmutatom hogyan!

 

Utcai viseletek olcsón – kombinálj, és spórolj!

Ha olcsón szeretnél öltözködni az első fontos szabály, hogy figyelj oda a holmijaid kombinálhatóságára. Ha spórolni szeretnél, akkor ne vegyél minden ruhadarabodhoz külön cipőt, és kiegészítőket, a legegyszerűbb, ha mindenből beszerzel néhány alapdarabot, és párat különlegesebb alkalmakra, ezzel rengeteget spórolhatsz! A rendelkezésedre álló darabokból könnyen összeállíthatsz egy igazán divatos utcai szettet, ha akad egy barna kardigánod, hozzá egy mustárszínű felsővel, farmernadrággal, barna táskával, cipővel, és egy válltáskával – kényelmes, és alig pár ezer forintba került csak a ruhád, nem nagyszerű?! Persze ez csak egy összeállítás, de nem kell pánikba esned, ezeket a darabokat nyugodtan hasznosíthatod más összeállításban is. Például a barna táskát felveheted más farmer cuccokhoz, és rengeteg színhez – lilához, zöldhöz akár -; mustárszínű felső is jó szolgálatot tehet, ha párosítod egy zöldnadrággal, és egy csodás blézerrel – igazi színfolt leszel a zord, téli utcákon!


Mango   New Yorker


New Yorker   Mango

Munkahelyi szettek garasokból – kutasd fel az akciókat!

A második lehetőséged a spórolás terén az, ha a vásárlásodat megfelelően időzíted! A boltokban minden évszakban szemben találhatod magad egy nagyobb árengedménnyel, sokszor akár fél áron is hozzájuthatsz „csodadarabokhoz”, csupán türelmesnek kell lenned, ki kell várnod a megfelelő alkalmat! Ezzel is jóval több pénzt takarítasz meg! Ilyen akciók alkalmával egész szetteket beszerezhetsz csekély összegekért. Ha szemfüles vagy akkor lecsaphatsz a legjobb darabokra. Akár egy mélyzöld tunikára, egy hozzápasszoló rózsával, egy barna kézitáskával, és a hozzá remekül illő barna sál, és kész is a komolyságot sugárzó, és mégis dögös szett a munkahelyedre. Természetesen ezeket a darabokat is mixelheted más ruhákkal, amelyből egy újabb kreációt, akár még izgalmasabb szettet kaphatsz!

New Yorker   Mango   Reserved

Bulis szerelések szinte ingyen – avagy „csináld magad”!


Ha nem akarsz vaskos összegeket ott hagyni egy-egy plázás-körutadon, akkor elő a tűkkel és cérnákkal: alakítsd át te a ruháidat. Például, ha van egy fekete basic felsőd, amiből egy remek partifelsőt szeretnél varázsolni, akkor hagyatkozz a kreativitásodra, ragadd meg az ollót, és alakítsd át kedvedre – feldobhatod flitterekkel, vagy más textúrájú, mintájú anyagokkal is -, így egy teljesen egyedi felsőt kaphatsz, és még pénzt sem kellett kidobnod az ablakon! Ha rendelkezel néhány dögösebb nadrággal, felsővel, és kiegészítőkkel, akkor nem lehet probléma. Egy bézs felsőhöz remekül mutat egy fekete bőr határú nadrág – ha már a dögősségről van szó -, hozzá egy bézs válltáska, állatmintás fülbevaló, esetleg karkötő kiegészítésnek - ha dívásabbra vennéd a figurát, akkor szerezz be egy kötős szőrme sálat. Az átalakított ruhadarabjaidat nyugodtan felveheted alapruhadarabokkal, például, ha egy bézs felsőt felturbózol. Például, a háta egy részét kivágod, amit aztán majd csipkével helyettesíthetsz, vagy rávarrhatsz flittereket, figurákat, rózsákat; csak használd a fantáziádat!

New Yorker   Mango   Bijou Brigitte

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL