SZÓRAKOZÁS

Álompárok a filmvásznon és azon túl...

Szerző:
Szabó Anna
Nem tudom, ki hogy van vele, de ha arról hallunk, hogy két színész összejött a forgatáson – természetesen meg nem erősített hírek szerint – akkor mindig reklámszagot fogok. Azonban vannak kivételek, többek között a következő párosok, akik között a románc a forgatás után is folytatódott…


Nagy szerelmek nemcsak a filmekben vannak, de van az úgy, hogy a páros az életben folytatja a történetet. Némelyek egymást erősítve élték le életüket, de bizony olyanok is akadtak, akik a legrosszabbat hozták ki a másikból, vagy éppen kölcsönösen egymásból. Erre példa rögtön az első szerelmes pár…

 

1. Elizabeth Taylor és Richard Burton

A hollywoodi álompár 1963-ban ismerkedett meg a Kleopátra forgatásán, majd hamarosan házasságot kötöttek. Első frigyük tíz évig tartott, majd egy év szünet után jött a második, azonban egy év után örökre elváltak útjaik. A híres nőcsábász, Burton naplójában így vall szenvedélyes szerelméről: „Világéletemben elkényeztetett a szerencse, de a legnagyobb szerencsém Elizabeth.”

 

2. Kristen Stewart és Robert Pattinson

Talán ők árasztják a leginkább azt a fajta reklámillatot, amit már a legelszántabb mozirajongók se nagyon kedvelnek. Szépek, fiatalok, talán még össze is illenek, még sem túl hitelesek. Mintha két külön világ mélabús összecsapását figyelnénk, aztán ki tudja, mit hoz még a jövő. Lehet, hogy hamarosan a valós életben is összeházasodnak – merthogy a pletykák mindenféle jegygyűrűről regélnek – majd megszületik első közös gyermekük.

 

3. Katharine Hepburn és Spencer Tracy

Lehet velem vitatkozni, de szerintem a legszebb szerelmi történet, amit az élet írhat. Az a fajta kapcsolat volt ez, amiben a kémia mindent felülírt: a férfi hithű katolikus, ráadásul családos, a nő a modernség megtestesítője. Spencer Tracy majd húsz éve volt házas, és egy gyermek apja, amikor megismerkedtek Katharine Hepburnnel Az év asszonya forgatásán. Ez a film a színésznő életében a nagy visszatérést és az életre szóló szerelmet hozta. Igazi, szerelem volt ez első látásra, de a férfi sosem vált el gyermekei miatt. Egészen Tracy haláláig együtt utolsó, közösen készített filmjüket sosem látta – egyikük sem.

 

4. Angelina Jolie és Brad Pitt

Sokan nem értették anno Brad Pittet, hogy volt képes Jennifer Anistont faképnél hagyni Angelina Jolie-ért. Nem is jósoltak hosszú időt a Mr. és Mrs. Smith forgatásán összejött párosnak. Azonban ők egyre boldogabbnak tűnnek, és a hírek szerint karácsonykor össze is házasodtak.

 

5. Nicole Kidman és Tom Cruise

A Mint a villám című filmen dolgoztak együtt, ami Kidman debütálása volt az amerikai mozis piacon. A filmbéli szerelmét játszó Tom Cruise-zal tíz évig éltek házasságban, de azt, hogy valaha úgy igazán boldog volt-e mellette, talán már Nicole Kidman sem tudná megmondani.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL