DIVAT

2012 legnagyobb divatbakijai a pasik szerint

Szerző:
Szabó Anna
Hiába a megannyi divatlap és női magazin, így is elkövetünk minden évben néhány bakit! Ciki ruhadarabok, mint az leggings nadrágként, a magasított derekú holmik molettebbeken, vagy esetleg a nagy ülepű nadrágok; ezeket most jól jegyezd meg, hogy jövőre ne kövesd el ugyanezeket a hibákat, így nem leszel a nevetség tárgya!

 

Nagy ülepű gatyák

Minden nő szeret néha lazán öltözködni, na a de a lazaságnak is meg vannak a maga határai a női nemet tekintve. Hordhatsz sportos holmikat, egy kis nőiességgel megfűszerezve, például: egy szabadidőruhát felvehetsz, ha éppen futni támad kedved, de akkor egy dekoltált toppal megfűszerezheted a megjelenésedet, és tutira nem fogod magad pasinak érezni a ruhádban. A nagy ülepű nadrág a legslamposabb egy női alakon, mert mit szeretnek a férfiak?! Ha a domborodó idomokat végigkövethetik a szemükkel, és nem szeretik, ha becsomagolod magad egy lógó nadrágba; ezt pasifogó szerelésnek semmiképpen sem ajánlanám! Helyette hordj inkább farmert, azzal sosem nyúlhatsz mellé!

Leggings nadrág-funkcióként – na ne!

Mindenekelőtt tisztázzuk: nem ciki leggingst hordani, sőt az elmúlt évek talán legtrendibb darabja, azonban ezt a ruhadarabot is lehet rosszul hordani. Sok nő véli úgy – nagyon rosszul -, hogy ezt önállóan, nadrágként is hordhatja, pedig irtó ciki. Ha kedveled a leggingseket, akkor hord – a télre való tekintettel - hosszú pulcsikkal, miniszoknyával, miniruhával, vagy hosszabb fazonú holmikkal, egy a lényeg: hogy mindenképpen takarja a fenekedet a ruha. Ez főként jó trükk a ducibb nők számára: ha egy testrészeddel nem vagy megelégedve, rejtsd el ügyesen. Húzz pólóruhát minivel a leggingsedhez és te leszel az év legtrendibb nője!

Magasított derék csak karcsúaknak!

Az egyik legáltalánosabb és legállandóbb divatbaki talán minden évben, az, amikor teltebb idomú nők vállalkoznak arra, hogy belepréselik magukat olyan ruhákba, amit a természet sem úgy kívánna. Ilyen darab például a magasított derekú nadrág, illetve szoknya. A pasik szerint ez a ruhadarab fantasztikusan áll a karcsúbb nőkön, de egy erősebb nő egyszerűen nevetségessé teszi magát benne. Ezért a formásabbak egyéb praktikával megoldhatják, hogy ne legyen feltűnő az a bizonyos felesleg! A teltebb idomú nők pedig mindenképpen kerüljék ezt a darabot, hiszen ez a derékrész hangsúlyozására szolgál, amiről éppen hogy a figyelmet el kellene terelni! Persze az sem sokkalta szerencsésebb, ha a csípőnadrágból buggyan elő itt-ott a felesleg. Keresd meg az alakodhoz legjobban illő fazont, amiben jól érezheted magad, elfeledve a kínzó fölös kilókat!


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL