SZÉPSÉG

Minél hosszabb, annál jobb! - Hajtrend 2013

Szerző:
Szabó Anna
Az idei év megint csak a nagy visszatérésekről, és a klasszikusok újragondolásáról szól. Leginkább azonban megint csak a hosszú hajúaknak kedvez, ha közéjük tartozol, biztos találsz kedvedre valót összeállításunkban.

 

A lenti frizurák mindegyike kedvencünkké vált, leginkább egyszerűségüknek köszönhetően. Ugyanis mindegyik megállja a helyét a nap bármely szakában, ráadásul könnyedén elkészíthetőek. De lássuk a képeket…

 

Rejtett fonat

 

A hajfonás még mindig a legegyszerűbb módja, hogy könnyedén új frizurát varázsolj magadnak. Kissé oldalt fonj be egy tincset, az alsó 2-3 cm-t, a hajad hosszától függően hagy meg lazán, majd jó erősen gumizd össze.

 

Szorosan klasszikus

 

A legtöbb divatbemutatón még mindig tartotta magát a szoros kis konty. Ha nem elégedsz meg ezzel a mérettel, szerezz be egy hajfánkot.

 

 

Dús hajkorona

 

Ez a már luxushatást keltő frizura egy egyszerű trükkel lekoppintható. Amikor már épp csak nedves a hajad, folytasd a szárítást lehajtott fejjel. Az elől a szemedbe hulló tincseket tűzd hátra hullámcsattal.

 

 

Magas lófarok

 

Sok hozzáfűznivalónk nincs, a kép magáért beszél: a lófarkok is átlagon felüli magasságba kerülnek idén, de igazán akkor elegánsak, ha az apró babahajakat a zselé fogságába zárod.

 

 

Lovas-stílus

 

Nem tudunk elszakadni a copfoktól. Visszahajtva gumizd össze a hajad, hagyd hosszan a lelógó részt, majd tekerd a copf köré, és rejtve tűzd el.

 

 

Fonott konty

 

A tavalyi év két favoritjának egyesülése: a fonás és a konty barátságából szövődött, vagy még inkább tekeredett frizura.

 

 

Kerekített frufru

 

Lustáknak, sőt elalvósoknak sem ajánljuk ezt a frizurát. Igaz, megéri a macerát, mert igazán nőies a kerekített frufru, de mindennap áldozni kell az idő oltárán rá egy keveset.

 

 

Kiegészítő a hajba

 

Visszatérnek a nyolcvanas éveket idéző mega-hajcsatok, gyöngyökkel és kövekkel kirakva. Szépen mutatnak a lágyan leomló hajkoronában, de ha ezekkel díszíted sörényedet, ne cifrázd túl a frizurád.

 

 

Francia fonás fejjel lefelé

 

Tavaly már szintén láthattuk néhány szépség bloggerina oldalán, de idén nyáron várhatóan az egyik vezető trend lesz. Ha a parkettás fonás mestere vagy, egyszerű a dolgod, fejedet lehajtva a tarkódnál kezd a fonást, ha fejtetőre érsz, csavard fel egyszerű kontyba a copfodat, és tűzd le.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL