SZÉPSÉG

Egy kis arcápolás hapsiknak

Szerző:
Szabó Anna
Úgyis neked kell gondoskodnod róla… Vegyél neki ajándékba borotválkozás előtti maszkot, hagyjál valami férfiaknak való szemkörnyék-szérumot a fürdőszobapolcon, mindegy, csak vedd rá valahogy, hogy törődjön az arcával…

Ha lehet hinni a szépségpiaci jelentéseknek, manapság már a hapsik nem ódzkodnak annyira testápolóktól és hajzseléktől, nem érzik úgy, hogy oda a férfiasságuk. Mi nők sosem támaszkodtunk kizárólag a szerencsére és a génekre, hát miért ne tehetnének így a férfiak is?
Ha a hapsid kezdő még a szépítőszerek világában, segítünk. Ha a világfájdalom az arcára vésődött, bőre, mint a smirgli, a haja meg csak simán rémes, pár ésszerű beszerzés felvidíthatja, aztán nincs megállás.

A borosta
Ha mindig tökéletesre borotválkozik, és utána is puha és finom bőrt akar az arcán, nem elég a víz+borotva+tükör kombó. Még mielőtt a pengéhez nyúlna, van egy pár dolog, amivel felkészítheti magát, különösen, ha érzékeny a bőre. Itt van például az arclemosó a Lancôme-tól (Homme's Invigorating Cleansing Gel), ez jó alaposan tisztít, kidugítja pórusokat, és hidratálja a bőrt, még borotválkozás előtt.
A sima szappan csak kiszárítja bőrt. (Nem csak borotválkozás előtt.) Utána meg nem csak a vágások fertőtlenítése a cél, olyan aftershave-et válassz, ami hidratál.
Puhaság
Márpedig a testápolóra szükség van, főleg, ha száraz a pasid bőre, télen, uszoda után különösen. És a te önbarnítós testápolódból lopni sem szégyen az első strandolás előtt. (A L'Oréal ugyan gyárt kimondottan férfiaknak valót is.)
Még arc
A hidratálás már megvolt, de vannak még kényes területek az arcon, ezekre sem árt egy kis figyelmet fordítani. A pórustisztító maszkok, arcradírok segítenek az elhalt és csúf sejtek eltávolításában, sokkal jobb lesz (és jobban fog kinézni) az arcbőre.
Ha az arcbőre kicsit zsíros, erre is van már „férfias” megoldás. Ha nem tudnád rábeszélni, hogy női krémet válasszon, a habos Nivea Purifying Face Wash, vagy a Clinique's Oil Control Hydrator tökéletes erre a célra.
Az ajkak
A sportolókkal talán könnyebb, az ember ajka néha annyira kiszárad, hogy kénytelen valamilyen ajakbalzsamot használni. De nem csak olyankor kéne. Talán, ha napfényvédőset veszel neki elsőre, később már hiányozni fog a kellemes érzés.
Csillogó szemek
Elvesztette a szeme a csillogását, vagy csak nem látszik a feldagadt, szürke táskáktól? Itt az ideje egy jó szemkontúr-krémnek.
Mindegy, milyen idős, hogyan él, ne engedd, hogy a hapsid elszürküljön a többiek között, a mindennapi arcápolás csodákat tehet.
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL