ÁLLATI CUKISÁGOK

Tedd meg az első lépést! Tedd meg most...

Szerző:
Szabó Anna
Nem lehet tudni, létezik-e még olyan hely a földön, ahol ilyen megszámlálhatatlanul sok állatvédő szervezet dolgozik az ember okozta károk enyhítésén. Magyarország egy ideje ugyanis a felelőtlenül és feleslegesen a világra jött állatállomány - kutyák, macskák - megoldhatatlan problémájával küzd.
 

Ami sok "gazdinak" természetes, az nem csak az állatvédőnek, de minden jó érzésű embernek  fejtörést és kínokat okoz, amikor beteg, elesett, gazdátlan állatok kerülnek elő a semmiből nap, mint nap. Ezeknek a védtelen és kiszolgáltatott kis állatoknak segíteni fájdalmas és egyben felemelő élmény. Fáj látni, hogy miket élnek át, de ha már így alakult, akkor felemelő érzés, hogy részesei lehetünk annak, ahogyan magukra találnak. Testük, lelkük megerősödik, és elnyerik méltó helyüket egy szerető gazdi egy őket kiérdemlő család mellett. Vagyunk néhányan, akik ezen az úton igyekszünk legjobb tudásunk szerint mellettük állni, és miközben végig kísérjük fejlődésüket, sokat megtanulunk önmagunkról is. Folyamatosan feszegetjük képességeink és lehetőségeink határát és minden alkalommal, mikor kitöltjük egy-egy ideiglenesen befogadott védencünk örökbefogadási papírjait, hálásak vagyunk sorsnak, amiért megismerhettük Őt, és rajta keresztül azokat a végtelenül segítőkész embereket, akik segítsége nélkül mi semmik lennénk.

Nélkületek mi semmik lennénk


Mert nem tudnánk segítő kezet nyújtani ennyi, az útszélén fagyoskodó, vagy sintértelepre kerülő, netán a gazdája által kidobott, esetleg sérült vagy beteg kutyán. Ugyan úgy tűnhet, csepp a tengerben, ha valaki a karácsonyi rohanásban az apró pénzt otthagyja egy adomány gyűjtőben, úgy tűnhet egy kiló rizs, tészta, száraztáp vagy konzerv felajánlásával nem sokat javíthat a helyzeten, de ez nem így van! Ha olyan ajándékot teszel a karácsonyfa alá, ami egy-egy állatvédő szervezet logójával van díszítve, azzal nemcsak szeretteidet teszed boldoggá, hanem néhány éhezőnek is esélyt adsz a túlélésre.


Mindenki így kezdi


Valamikor mi is így kezdtük, semmiségnek tűnt, amit tenni tudtunk, mára pedig 50-nél is több spániellel osztjuk meg a mindennapjainkat. Odáig jutottunk, hogy kicsi, de annál lelkesebb csapatunk egy emberként mozdul, ha egy segítségkérő hosszúfülűről szerzünk tudomást. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, most arra van szükség, hogy azok, akik szeretik a kutyákat, mellénk álljanak.


Tedd meg az első lépést! Tedd meg most…


Hasonlóan az eddigi évekhez, támogatóinknak igyekszünk egy-egy maradandó emléket adni cserébe, amiért segítik kutyáink ellátását. Egy csokorba gyűjtöttük kedvenceink, védenceink és támogatóink tiszteletbeli spánieljeit, és egy „csupa spanis” falinaptáron megörökítettük Őket.


Nem is álltunk itt meg, csapatunk minden tagja, sőt lassan a távolból nekünk szurkolók is viselik a Spániel Fajtamentés logójával díszített pólókat, amit külön a kicsik kedvéért, egy nekik tervezett vidám motívummal is elkészítettünk. A polók egységesen 2000 Ft, míg a naptárak 1500 Ft minimális adományért cserébe elérhetők a segíteni szándékozók számára....

 

Rendelj akár még ma egy szép naptárt, pólót saját magadnak, gyermekednek, vagy akár valamelyik szerettednek! Nem is hinnéd, mennyit segítesz ezzel az árva sorsra jutott kutyákon! Rendelésedet a spanielmentes@gmail.com címen adhatod le!

A számlaszám, ahova a naptár vagy póló árát utalhatod:

Unicredit Bank 10918001-00000098-44870000,
A jogosult neve: Cocker Rocker Egyesület.


Köszönjük!

 

 Minden kedves olvasónak Boldog, Szeretetteljes Karácsonyt kíván a Spániel Fajtamentés csapata, és védenceik!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL