SZÉPSÉG

Horoszkópos szépségtippek

Szerző:
Szabó Anna
Ha valaha eszedbe jutott, hogy van kapcsolat a csillagjegyed és a megjelenésed között, van számodra pár szépségtippem!

 

Akár hűségesen olvasod a horoszkópodat, vagy éppen csak most olvasod el, csak a móka kedvéért, mindig van benne egy kis érdekes szépségtipp a jegyek számára. Azt hiszem ezeket az asztrológiai szépségtippeket szórakoztatónak fogod találni, és talán még hasznosnak is a napi szépségrutinod számára! Olvasd el a szépségtippeket, a jegyed szerint!

 

Vízöntő

 

Akik a Vízöntő jegyében születtek, büszkék lehetnek velük született természetes szépségükre, kisugárzásukra. A Vízöntő nők, nem fakszniznak, ha a szépségápolásra kerül sor, de arról ismertek, hogy szeretnek kísérletezni a megjelenésükkel annak ellenére, hogy néha hajlamosak fiúsan öltözködni. Ne aggódj, ha egy kicsit csajosabb szeretnél lenni, fesd színesebbre a már eleve szép arcodat!

 

***

Halak

 

A szabad lelkű Halak hölgyek szépséghoroszkópja azt javasolja, hogy kérkedj a kreatív oldaladdal, használj nyugodtan sok vibráló színt a sminkedben, és a hajadnak adj komplementer színeket! Erős kapcsolat van a Halak és a pedikűr között, ami már nem luxus, egyszerűen szükséges!

 

***

Kos

 

A Kos nőknek természetes szép arcuk van, így az a tippünk számodra, hogy vágass egy nagyszerű frizurát, és legyen egyszerű a sminked, hogy kiemeld természetes szépségedet. Mivel tűz jegy alatt születtél, az asztrológusok szerint, nagyon dögös vagy a vörös és narancs színű ruhádban és a sminkedben!

 

***

Bika

 

A Bika hölgyek legjobban a semleges színekben néznek ki. Használd a réz és a föld színeket a szemedre, és a barack színeket pirosítónak. Ezt a jegyet a Vénusz uralja, mely a szépség bolygója, ezért meg vagy áldva szép bőrrel, melyet óvatosan védened és óvnod kell!

 

***

Ikrek

 

Az Ikrek nők nagyon szeretik a jó parfümöket, s a szépséghoroszkópod is azt mondja, hogy kényeztesd magadat parfümökkel olajokkal és illatos testápolóval. Az Ikrek jegy kettős természetű, keverd hát a sminkedben a sötét és a világos színeket. Az Ikreknek szép a karja és a válla, hagyd szabadon, mutasd meg őket!

 

***

Rák

 

A Rákok számára való szépségtipp, az hogy hangsúlyozzák ki nőiességüket ragyogó testápolókkal. A Rákok arról híresek, hogy dögös testük van, ilyen a testalkatuk, tehát viselj szexi ruhát, és testápolót, ez ad egy bizonyos ragyogást és biztosan megfordulnak utánad a fiúk!

 

***

Oroszlán

 

Az Oroszlán jegyű hölgyek szépsége a hajukban rejlik, így a szépség horoszkópod azt javasolja, fordíts speciális figyelmet a sörényedre és ápold gondosan. Nyugodtan dolgozz a hajfonatoddal és adj bele sok szeretetet. Észrevetted már hogy sok Oroszlán jegyű hírességnek, mint pl. Jennifer Lopez, Iman és Hayden Panettiere gyönyörű haja van?

 

***

Szűz

 

Úgy tudjuk, a Szüzek a legártatlanabb jegy, így szépséghoroszkópod azt mondja, mutasd meg a természetes szépségedet. Ne rejtsd el alapozóval az arcodat, és így egész nap visszafogott lesz külsőd. Habár némely Szűz valóban szűzies, ne félj a belső Sasha Fierce-edet kimutatni, mint pl. a szintén Szűz Beyonce néha, és mutasd meg a merészebb oldaladat is!

 

***

Mérleg

 

Mérlegek számára az asztrológiai szépségtippünk, hogy emeljék ki a szép szemüket komplementer színekkel jó minőségű sminktermékek segítségével. Sok Mérleg fiatalabbnak tűnik a koránál, had találgassanak az emberek… Ápold továbbra is gondosan a bőrödet!

 

***

Skorpió

 

A Skorpió született csábító, és misztikus, tehát a szépségtipped a szexi macska szem vagy a füstös szem smink. A Skorpióknak meseszép alakjuk van, tartsd meg a nőies alakodat állandó tornával és a pasik csorgatni fogják utánad a nyálukat!

 

***

Nyilas

 

A hölgyek, akik a Nyilas jegyében születtek, szinte bármelyik szépségtippet alapul vehetik. Használhatsz fényes, káprázatos színeket a ruházatodban és a sminkedben, hogy kiemeld gondtalan attitűdödet, és soha ne ragadj le a semleges színeknél!

 

***

Bak

 

A Bakok nem buta szépségek, és a szépséghoroszkóp azt mondja, hogy távolodj el a szigorú szépségedtől. Dolgozd ki az étrendedet, mert hamar meglátszik a bőrödön a rendszertelen evés, s kísérletezz! Használj izgalmas színeket a sminkedben, ne foglalkozz azzal, mások mit szólnak választásodhoz!

***

Ezeket az asztrológiai szépségtippeket használhatónak találtad? Bár a legtöbb jegynek hasonló tulajdonságai vannak, sok ember úgy érzi, hogy rossz jegyben született! Te követnéd a fent leírt tippeket a jegyedhez alkalmazkodva?

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL