DIVAT

Ünnepi szettek - az ünnepekre hangolódva!

Szerző:
Szabó Anna
Szinte mindenki fülében ott cseng már az összes karácsonyi dal, és bizonyára az ajándékok is sorakoznak a szekrény mélyén elrejtve, várva a nagy ünnepet. Ilyenkor minden karácsonyi díszben pomázik, miért ne popmázhatnál te is a karácsony színeiben? Íme néhány tökéletes ruhaválasztás az ünnepekre!

 

Karácsony, a szeretet ünnepe

Karácsonykor, mikor végre az egész család összeül, és amikor végre az ajándékokról is lehull a lepel, ne rohanj a plázába kicserélni a meglepetésnek szánt kötött pulcsidat! Az ünnepek alatt remek szerelést állíthatsz össze ezekből a groteszk, vicces ajándékokból, csak legyél bevállalós! Karácsonykor főként az arany és az ezüst a trendi, például egy aranyszínű ruha fekete harisnyával, vagy egy fekete flitteres szoknya, flitteres arany felsővel. A karácsony szerencsére az egyetlen olyan ünnep, amikor nem lehetsz elég giccses, ezért nem kell megijedned a sok flittertől és csillogástól! Remekül előhozza a szenteste meghitt hangulatát, ha egy nyújtott nyakú hosszú szabású, fehér kötött pulcsit húzol egy mintázott cicanadrághoz. Esetleg piros pulóver farmerral az egyszerűség kedvelőinek. Vagy hozd vissza a hóesés hangulatát a fekete alapon fehér pöttyös kardigánnal! A kiegészítők itt is fontos szerepet játszanak: jöhetnek a csillagok, nyakékek, keresztek, és medálok minden mennyiségben!

Mango   New Yorker


New Yorker   Mango   Stradivarius


Stradivarius   New Yorker


H & M   New Yorker   Mango

Szilveszter – az év legnagyobb bulija!

Az év utolsó napján pedig, az utolsó és egyben legnagyobb buli előtt állva már csak egy feladat áll minden nő előtt. Megkomponálni a szilveszteri szettet, beleértve a hajat és a sminkeket is persze. Ilyenkor minden nő előveheti a dögösebb és merészebb oldalát. Ha sikert szeretnél aratni a férfi nemnél, akkor nem árt, ha kivillantod a bájaidat egy miniruha alól, vagy húzz leggingset és tunikát - esetleg a hideg idő miatt szőrme mellényt is húzhatsz rá. A szettedet fontos, hogy az alkalomhoz igazítsd, ha puccos partin veszel részt, akkor lehetőleg ne tunikában menj, azt hagyd meg a barátokkal való bulizásra. Ilyen különös alkalomra jöhetnek a kisestélyik, és koktélruhák, gyönyörű kiegészítőkkel. Minden nőnek ajánlott egyszer egy ilyen szilveszteri partin részt venni, ahol igazán dögösnek érezheti magát egy csodaszép ruhában, elrugaszkodva a hétköznapoktól. Szilveszterkor a csillogó színek, mint az arany, az ezüst, a szürke, vagy a vibráló lila, pink, kék, vagy zöld és az elmaradhatatlan szexi fekete. Ezeknél az alkalmi ruháknál két fontos szabály van: a túl sok, az tényleg túl sok, ne aggasd tele magad túl sok kiegészítővel! Másrészről pedig: a harmonizáló színek; ha már egyszer divatos szeretnél lenni! A feketéhez, fekete, arany, vagy ezüst kiegészítő dukál – de választhatsz pinket is, ha bevállalós vagy. Egyéb színekhez pedig mindig azonos árnyalatot kell választani. Még több mint két heted van rá, hogy megtaláld a legszebb ruhát, de ne dőlj kényelmesen hátra, csipkedd magad, hogy legyél te a legszexibb a szilveszteri partin!


Mango


H &M   Mango


Reserved   Mango   Mango

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL