SZÓRAKOZÁS

Imádnivaló sztáranyukák

Szerző:
Szabó Anna
A rengeteg dögös sztár, és idegtépő bulvárhír után úgy gondoltuk jöjjön valami üdítő kivétel. Ezúttal azokat az édesanyákat gyűjtöttük egy csokorba, akikről senki nem gondolta volna, hogy megállják a helyüket új az élet adta szerepükben…

 

Kate Hudson

Sokan kételkedtek benne, hogy az állandó bulikirálynő rendesen el tudja majd látni anyai feladatait. Mindenki legnagyobb meglepetésére minden előítéletre rácáfol Kate Hudson. Való igaz, hogy nagy híve az önkifejező gyermekkor megteremtésének, de bizonyos szabályokat szigorúan és következetesen betart.

 

***

Victoria Beckham

Bizonyos dolgokért, például a súlyáért sokan támadják. De az tagadhatatlan, hogy családi életére senkinek egy rossz szava sem lehet. Négy gyermek édesanyjaként derekasan megállja a helyét.

 

***

Angelina Jolie

Szeresd vagy gyűlöld, de azzal valószínűleg te sem vitatkozol, hogy öröm látni, miként törődik a maga köré szervezett és saját gyermekeivel. Úgy tűnik, boldoggá teszi az anyaszerep, és a rosszkislányság már rég a múlt ködébe veszett. Nem pazarolja idejét ajándékokra, szalonokra, és divattervezők társaságára. Amikor csak teheti, gyermekeivel és azok apjával van.

 

***

Jada Pinkett Smith

Amikor megismerkedtek Will Smith-szel az emberek csak mosolyogtak kapcsolatuk jövőjét illetően. Azonban gyermekeik születésekor mindez megváltozott. A gyönyörű színésznő kis időre felhagyott karrierjével, és csak a nevelésükre koncentrált. Mára mondhatni a művész házaspár csemetéi is „sínen vannak”. Egyre több filmben látni őket, és a zenei pályával is kacérkodnak.

 

***

Brooke Shields

Hol van már az a Brooke Shields, akinek szülési utáni depressziójával volt teli a sajtó. Valójában sokan hálásak neki vallomása miatt, nyíltságával sok édesanya életét könnyítette meg.

 

***

Salma Hayek

Kevesek tudatáig jutott el, hogy a dögös latin díva Salma Hayek is édesanya lett. Nemrégiben szerepet vállalt az Unicef anyatejes kampányában a maga szókimondó módján.

 

***

Nicole Richie

Victoria Beckhamhez és Kate Hudsonhoz hasonlóan róla is nehéz volt elhinni, hogy egyszer jó anya válhat belőle. Túl a rehabon, megtalálva élete párját ő is a családalapítás útjára lépett. Azóta alig látni, szinte kerüli a nyilvánosságot.

 

***

Sarah Jessica Parker

Mióta véget ért a Szex és New York, ritkán hallunk róla. De talán ez így helyes: idejét leginkább három gyermekével tölti, és a lesifotók alapján ezt a szerepet talán még jobban élvezi, mint Carrie Bradshaw-jét.

 



 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL