SZÉPSÉG

Top 7 körömlakkstílus az ünnepekre

Szerző:
Szabó Anna
Kiválasztottad a ruhád, megvan a hozzáillő cipő és táska, ékszerek rendben, frizura és smink kipipálva… A körmödre gondoltál? Nyilvánvaló, hogy a tökéletes összképhez a szép manikűr is hozzátartozik. Nézd meg, mi az idei trend az ünnepekre!

 

A rengeteg teendő között valószínűleg a körömlakk az utolsó, amit számba veszel. De miért is tennél így, ha egyébként egész évben szépen ápolt mancsokkal lavírozol az élet sűrűjében? Fogd fel kikapcsolódásnak, és láss neki a megfelelő körömlakk kiválasztásának, hogy ezzel is emeld az ünnepi hangulatot!

Fénylő

 

Csupa szemcse, csupa csillogás… belőlük minden jöhet idén nagyságtól és színtől függetlenül, ami fénylik. Mi mégis inkább maradunk az ezüst, arany és piros verzióknál, ha már egyszer Karácsony van.

*** 

 

Piros 

Ez nem az a fajta piros, amit kortól függetlenül szinte minden női mancson viszont látsz az év többi napján. Legyen szuperfényes, de a legjobb, ha gyöngyházban irizál! Még egy tipp: próbáld ki franciamanikűrhöz alapszínnek, a végén a félholdat fesd feketére vagy aranyra.

*** 

 

Metálos

 

A fémes érzéki színek a idei téli körömdivat nagy befutói. Ha a visszafogott elegancia híve vagy, tedd félre az ezüst és az aranymániát, válassz helyette nude alapú duo-króm lakkokat, melyek felkenve az enyhén fóliázott felületekre hasonlítanak.

*** 

 

Téli kék

 

A kék továbbra is tartja magát – emlékszel, megírtuk, hogy ő lesz ismét a nagy kedvenc – ráadásul a paletta egyre több árnyalatával bővül. A kobalttól a királykéken át, az enyhén irizálóig szinte már mindent megtalálsz. Mi azt javasoljuk – főleg, ha a sötétebb színeket részesíted előnyben – akkor válj meg a hosszú karmoktól, mert rövid körmökön igazán szép.

*** 

 

Jeges fekete

 

A szurokfekete körmök kissé komor hatást nyújthatnak. De a fekete-mániát meglovagolva egyre több márka választékában találod meg ennek a színnek a felturbózott verzióját sötét szürke csillámokkal, gyöngyházfény ragyogással, duo-króm hatással… Azonban, ha nincs kedved beruházni a kismilliomodik lakkodra, próbáld ki azt, hogy egy erős fényű lakkot választasz első rétegnek, másodikként viszed fel rá a feketét – így könnyedén kéttónusú hatást érhetsz el.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL