SZÓRAKOZÁS

Mint a jó bor! A legszexibb pasik 40 felett

Szerző:
Szabó Anna
Kissé furcsa, de néha az az érzésünk a jó pasik nem kopnak ki a filmvászonról, nincs olyan generációs váltás mint a nők esetében. Valószínűleg a következő toplistánkban szereplő férfiak megtalálták a módját, hogy az idő nekik dolgozzon, ne ellenük.


Amikor a következő összeállításunk végére érsz, talán neked is eszedbe jut, hogy amellett, hogy sokkal jobban néznek ki napjainkban, valahogy sokkal érettebb színészek is lettek.

 

George Clonney

 

Az Oscar-díjas színész 1961. május 06-án látta meg a napvilágot, az USA-beli Lexington Manorban. Azt hinnénk, férfias bája hamar a világhírnév felé repítette, de ez közel sincs így: a sikerig hosszú és rögös út vezetett számára. Első filmjét, melyet Budapesten forgatott – be sem mutatták a mozik, az igazi ismertséget a Vészhelyzet hozta meg számára, ekkor már 33 éves volt. Igaz fiatal, de a hozzá hasonló jóképű színészek többnyire, már huszonévesen mozijegy eladási rekordokat döntögetnek. Egy biztos: George Clooney végérvényesen beírta magát a filmtörténelembe! Igaz, manapság már lassan a „Nagyszerűség Koronázatlan Királya”, de neki is el kellett indulnia, méghozzá elég messziről. Persze ő ugyanaz az ember maradt, aki kimaradt az Észak-Kentucky egyetemről, és míg alig-alig volt munkája egy haver lakásán talált menedéket. A klasszikus ’80-as évekbeli stílus nem állt túl jól George Clooneynak. Mára ő lett Hollywood kedvenc agglegénye, akit ritkán láthatunk a jellegzetes pajkos szemcsillogása nélkül.

 

 

Daniel Craig

 

Az Angliában, 1968. március 02-án, Halak jegyben született Daniel Craigről sokan gondolhatják azt, hogy határozatlan és befolyásolható ember. Pedig végtelenül tüzes, akaratos és önfejű. A környezetében élők szerint kifejezetten nehéz ember. Aktuális 007-es ügynökként megosztja a nézőket, de a nőnem többségénél mindig is sikeres volt. Csodálatos kék szeme a régi, azonban szinte minden másban megváltozott Daniel Craig az évek folyamán. Igazi sportos szépfiúként kezdte pályafutását, amiből már rég kinőtte magát elegáns úriemberré.

 

Johnny Depp

 

Bár már lenyugodott, de Johnny Depp évtizedeken keresztül a rosszfiú mintaképe volt. Ezt a szerepet 13 tetoválással, anyagozással, szálloda szétveréssel érte el. Mára kétgyermekes minta családapa, szóval minden, de nem rosszfiú, ráadásul még a dohányzással is felhagyott. A kisfiús báját hátrahagyva igazi markáns férfi vált belőle.

 

Pierce Brosnan

 

Talán nem túlzás, ha azt állítjuk ő a leghíresebb James Bond, aki nem csak a kémnők szívét hódította meg évtizedekkel ezelőtt. Tény, hogy az 1953-ban Írországban született színész a Mamma Mia! című filmmel bezsebelhette az Arany Málnát, de ezenkívül nem sok rosszat tudunk felróni neki. Békés családapa, jelenleg leginkább színházi színész, aki 2004-ben vált meg a 007-es szerepétől sokak nagy bánatára.

 

 

Chris Noth

 

Mr. Bigként él sokunk emlékezetében, pedig manapság már leginkább A férjem védelmében című sorozat egyik kulcsszerepében láthatjuk. Az 1954. november 15-én született Chris Noth-t fiatal korában gyakorlatilag elkerülték a jelentősebb szerepek, de aztán jött a Szex és New York, amivel pillanatok alatt belopta magát Carrie Bradshaw-n kívül szinte minden nő szívébe.



 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL