SZÉPSÉG

Az egészséges, ragyogó bőr titka

Szerző:
Szabó Anna
Ha az ember antibiotikumokon, fűszeres ételeken él, állandó szorulása van, biztos, hogy a bőre aknés, pattanásos. Az egészséges étrend, a méregtelenítés és rengeteg víz lehet a segítség.

Kívülről befelé haladva:

Mindennapi radírozás és hidratálás.
A külső környezet méreganyagokkal „teríti be” a bőrünket, a pórusainkat, pedig pont ezeknek a pórusoknak a feladata, hogy a szervezetünkbe került méreganyagok egy részét eltávolítsa. Ennek hatására folyamatosan halnak el a hámsejtek. Ha minden nap bőrradírozol, finom, kíméletes, növényi alapanyagokat tartalmazó bőrradírral, az elősegíti az új sejtek képződését, és az elhalt sejtek nem borítják maszkként az arcodat. Amikor bőrradírt választasz, nézd meg jól, mert vannak kevésbé kíméletesek is, azokat nem lehet minden nap használni. A zsíros bőrt akár naponta kétszer is kezelheted, a száraz-érzékenyt csak egyszer.
Az aloe vera tartalmú készítmények különösen jó hatásúak. Gondold csak el, az aloe növény a sivatagban él, és virul. Azok a tulajdonságai, amik ebben segítik, a te bőrödnek is hasznára lesznek. Hidratál, gyulladásgátló hatása van, elmulasztja a finom ráncokat, megszünteti az apró, láthatatlan sérüléseket, rugalmasít. Olyan anyagokat is tartalmaz, amik segítenek a sejteknek megújulni, együtt dolgozik a hámsejtekkel az anyagcserében, segít a tápanyagok felszívásában, az oxigéncserében. Az aloe cinket tartalmaz, ami hatásos vírusölő. Ezenkívül antioxidánsokat, A és C vitamint, rezet, szeléniumot és magnéziumot.

Mi kell hát az egészséges és ragyogó bőrhöz?
Egészséges étrend
Jól működő belek
Nyolc-tíz nagy pohár víz minden nap
Napi bőrtisztítás
Ennyi az egész….
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL