SZÉPSÉG

Hajszisztéma zimankóra szabva

Szerző:
Szabó Anna
Ugyan még nincsenek fagyok, de már érezni a hűvösebb napok hatását külsőnkön. Éppen ezért talán már most érdemes felvértezned magadat az igazi zimankó beköszönte előtt!

 

A hideg idő mintha a nedvesség utolsó cseppjét is kiszívná a bőrünkből és hajunkból. Körmünk is könnyebben letörik, amikor csökkenni kezd a hőmérséklet. Ilyenkor szint mindegy, mihez kezdesz: így is, úgy is szépséged látja kárát. A meleg gyapjúsapkától lelapul a frizurád, arcod megduzzad a fűtéstől… és még folytathatnánk. Amikor az időjárás a legzordabb, szépségápolási módszereink akkor legyenek a legkíméletesebbek. Íme néhány változtatás, amit érdemes bevezetned.

 

Lee Stafford hajnövekedést elősegítő sampon, balzsam és hajmaszk

Hajvarázslat téli napokra

Télen nem csak a természet, de az emberi test is apró változásokon megy keresztül, más termékeket kell használnunk az otthoni szépségápolásban is, ha ugyanolyan hatást szeretnénk elérni, mint amit nyáron.

Télen gyorsabban zsírosodik a hajunk, mivel a hajhagymák fokozott faggyútermeléssel próbálják védeni magukat a hideg ellen, így kompenzálva az állandó hőmérsékletváltozást és a fűtött helyiségek száraz levegőjét.

Mivel szervezetünk ebben az időszakban több vitamint igényel, amit a test védelmére tud fordítani, ennek okán a hajgyökerekhez kevesebb ásványi anyag és vitamin jut el, melynek következtében jobban hullhat a hajunk az év ezen periódusában.

 

Gyors megoldások, hosszútávra

Kezdjük a hajápolást mindjárt a hajmosásnál: a Hajnövekedést elősegítő samponnal (és balzsammal), mely a fejbőr vérkeringését fokozza és hidratáló hatású. Növényi protein alapú összetevői belülről segítik a haj növekedését.
Koronázzuk meg a hajápolást a Marokkói argán tápláló csodaolajjal, mely még soha nem tapasztalt puhaságot és fényességet ad a hajadnak.

De ha valakinek nincs ideje a reggeli hajmosásra, ami azért a rohanós reggeleken gyakran előfordulhat, akkor is van ötlete Lee Staffordnak, a Felfrissítő szárazsampon spray, amely ráadásul szőke és barna hajúak számára külön-külön is fellelhető. A termékek beszerezhetők a Douglas és a Tesco üzleteiben is.

 

 

Ápold hajad folyékony arannyal

A marokkói nők sugárzó szépségének és ragyogásának titka a kivételes ápoló tulajdonsággal rendelkező argánolajban, más néven „Marokkó folyékony aranyában” rejlik. Az argánfa termése, amely egyedül az észak-afrikai ország délnyugati részén terem, egyedülálló E vitamin tartalmának köszönhetően dús, fényes, selymes hajat, ép hajvégeket és egészséges fejbőrt eredményez.

Az argánolaj megújítja a roncsolt haj szerkezetét, és visszaállítja a tincsek rugalmasságát. Az antioxidánsokban és esszenciális zsírsavakban gazdag olaj, bármilyen hihetetlen, csökkenti a faggyútermelést, miközben enyhíti a fejbőr irritációját. Egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően az argánolaj tökéletes ápolást biztosít minden hajtípusnak. A sivatagi elixírt Marokkóban évszázadok óta a legnépszerűbb szépségápolási termékként tartják számon, és az utóbbi időben elképesztő népszerűségre tett szert a hollywoodi hírességek körében, akik argánolajjal táplálják csodás hajkoronájukat.

AVON Advance Techniques hajápoló marokkói argánolajjal minden hajtípusra- 1370 Ft

 

Nagy kihívás a gyenge hajnak

A Pantene szakemberei végeztek egy kutatást, mely szerint a nők 75%-a arra panaszkodik, hogy nap végére hajuk elveszíti könnyedségét és lebegését, melyek szerintük a ragyogás és egészséges haj szimbólumai. Ez leginkább azokra a hölgyekre igaz, akiknek vékony szálú, gyenge a haja. Ugyanakkor annak ellenére, hogy a hölgyek 68%-a panaszkodik haja állapotára, 88%, akiknek vékony szálú haja van, soha, vagy csak nagyon ritkán használ intenzív balzsamot, vagy nem kiöblítendő kondicionálókat, mondván ezek megterhelik a gyenge hajat. Ne csodálkozzunk rajta, ha nők kb. fele használ csak balzsamot a mindennapi hajápoláshoz. Nem titok, hogy az egészséges haj a megfelelő táplálásban rejlik.

 


Pantene Aqua Light sampon, balzsam, 2 perces könnyű tápláló maszk, pillekönnyű tápláló hajspray

Pillekönnyű és csodásan lebegő vagy erős és mélyen táplált haj? A Pantene fejlett technológiájának köszönhetően a modern nőnek nem kell többé választania. A márka szakértői megalkották az új Pantene Aqua Light-ot, mely táplálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené azt és így a haj egészségesnek, pehelykönnyűnek és lebegőnek tűnik majd egész nap.

 

Hidegben is magabiztosan illatozva

Az élénk illatok által keltett frissesség érzése magabiztossá és vonzóvá tesz minket, ez pedig az első fontos lépés a csábításhoz. A frissen mosott haj illata jó hatással van hangulatunkra, illetve egy nem rég végzett kutatás eredményei szerint a szép haj egyben különleges csábító erővel is bírhat. A head & shoulders kutatói egy kutatást végeztek a közelmúltban, férfiak és nők bevonásával az Egyesült Királyságban, Törökországban, Németországban, Lengyelországban, Oroszországban, Szaúd-Arábiában, valamint Marokkóban. A megkérdezett nők 70%-a ismerte el, előfordult már, hogy a haját használta csábításra, és 37% vélte úgy, hogy a flörtöléstől mindig feldobódik. Mi több, a megkérdezett férfiak 63%-a állította, mindig megjegyzi ha egy hölgynek feltűnően szép a haja.

head & shoulders Apple Fresh sampon

A head & shoulders tudósai az új Apple Fresh variánssal egy olyan új illatot fejlesztettek ki, mely elbűvölően zöldalmás illatával egész napon át tartó frissességet biztosít, hogy minden nap magabiztosak és vonzóak lehessünk. A head & shoulders Apple Fresh Pro Clean formulája mindemellett a tiszta és akár 100%-ig korpamentes hajról is gondoskodik.

Az optimális tisztítóhatás és a hosszantartó frissesség elérése érdekében a head & shoulders kutatói kifejlesztették a Pro Clean technológiát, mely három tisztító összetevőjének egyedi keverékével az eddigieknél hatékonyabban tűnteti el a piszkot és zsíros szennyeződéseket. Mindemellett az Apple Fresh sampon különleges összetevőkkel is rendelkezik, melyek kisimítják a hajszálakat, így a por nem tud megtapadni felületén, ezáltal nem csak jobb illatot, hanem hajának frissességét is megőrzi egész nap.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL