ANGYALISKOLA

Angyali feladatok decemberre

Szerző:
Szabó Anna
December a Bak hava, uralkodó bolygója a Szaturnusz. A Teremtő által alá rendelt angyala Nadiel! Ismerjük hát meg a Vándorok angyalát, és lássuk, miben lehet segítségünkre az év utolsó hónapjában.

 

Újra eltelt egy év. Ideje nem csak számot vetni, hanem az új értékeinkre,
eredményeinkre alapozva megerősíteni az alapokat, amikre életünk felépül. Légy büszke arra, amit ebben a nehéz, küzdelmes évben elértél, megtanultál, és keresd a jövő évben is a lehetőségeket a gyarapodásra, fejlődésre. Ebben segít neked Nadiel, aki megerősít, ha eltökéltségre, kitartásra van szükséged. Ahogyan eligazít akkor is, ha másokban vagy épp magadban kell erősíteni a hitedet, bizalmadat. Lassan kifutunk az évből, készülhetnek a Bakok, hiszen az adventi gyertyák után az ő szülinapi tortáikon is meggyúlnak a gyertyák. Nézzük, milyen faladatok várnak minket decemberben, a Bak
havában.

Nadiel…


Köve: Onyx, rubin
Színe: élénk zöld, türkiz és barna
Föld jegy
Jelmondata:Nincs legyőzhetetlen, nincs megoldhatatlan!”
Uralkodó bolygója: Szaturnusz


Az ünnepi készülődés vég hajrájában eszükbe sem jut, hogy a Bak havával rohamosan közelít az új év, minden új kihívásával és lehetőségével együtt. Nadiel legfontosabb jó tanácsa, hogy légy bátor, fogd be a szelet a vitorládba és addig menj, amíg megtalálod azt, akihez, vagy amihez a boldogsághoz szükséged van. Keresd a lehetőséget a fejlődésre, a tanulásra, mert minden megoldott probléma erősíti az alapot, amire a jövőd épül. Nadiel a vándorok, az új földön hazát keresők angyala, melletted áll a változásban, hogy a lehető legjobban alakuljon a te és szeretteid sorsa.

Légy merész, ha változtatni szeretnél a sorsodon!

Ha új irányt vennél a munkádban, vagy épp új vállalkozásba kezdenél, Nadiel a legjobb angyali segítő ebben. Az ő energiái a fontos, jövőt érintő kérdések meghozatalakor olyan lehetőségeket is megvilágítanak, amik talán képbe se kerülnének nélküle. Lehet, hogy te nyugtra indulnál, de ő keletre terel. Lehet, hogy te nagy kockázatot vállalnál, de ő rávilágít egy lehetőségre, ami hosszabb megtérüléssel, de kisebb kockázattal jár. Talán ennél is lényegesebb, hogy ha Nadiel tart tükröt eléd, pontosabban látod az értékeidet. Hajlamosak vagyunk a meg szokott mókuskereket tekerni, mert hagyjuk elhitetni magunkkal, hogy csupán erre vagyunk képesek… Nadiel és az Ő hite benned, meghozza az önbizalmadat, ami ahhoz kell, hogy sikeres légy.


Stresszmentes ünnepek


Épp csak belépünk a Bak havába, amikor kicsúcsosodik az adventi őrület. Ha eluralkodik rajtad a félelem, hogy még nincs mindenkinek ajándéka, se fenyőfád, se halad, és a bejgli se sül meg magától, akkor is Ő lép ki a káoszból, és teremt rendet a fejedben, a szívedben. Ő csendesít el és sarkall arra, hogy légy gyakorlatias, és azonnal jön a segítség, csak ne feledd: kérni kell. Aztán, ha a fenyőfán kialszanak a fények, és elkezdődik az évbúcsúztató bulik ideje, akkor is szakíts időt arra, hogy magaddal törődj, írj kis üzeneteket neki… írd meg, mik azok a dolgok, amiket szeretnél jövőre megvalósítani, és Nadiel segít elindulni a hozzá vezető úton.

Ne feledd azonban, még Nadiel védőszárnyai alatt is érnek majd kudarcok. Hogy miért? Mert Ő az az angyal, aki arra is megtanít, hogyan állj talpra, ha látszólag elbuktál. Semmi sincs véletlen, minden kudarc egy lecke is egyben, ami arra tanít, hogyan lépj tovább, hogyan kezeld az ilyen helyzeteket, és hogyan hasznosítsd majd a tanultakat. Nadiel egy erős és edzett angyal, aki ezt az energiát adja neked, ha kéred… tapasztalatok útján! A Bak havában a türkiz szín segít felismerni és megragadni a kínálkozó lehetőségeket, míg Nadiel a föld energiáit hordozó angyaloltár mellett képes a legjobban kommunikálni veled. Helyezz az oltárra is fenyőágat vagy tobozokat, de legalábbis a barna és a zöld szín domináljon rajta a Bak havában.

Vár rád egy kihívásokban és remélhetőleg sikerekben gazdag új év, ha Nadiel tanácsait követed. Ne feledd: amikor egy-egy álmod valóra válik, köszönd meg angyalaid segítségét és gondolj rájuk jó szívvel, ahogyan ők is terád.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL