DIVAT

Szőrme mindenütt! - a téli divat sztárja

Szerző:
Szabó Anna
Szinte minden boltban látni szőrmés, prémes holmikat, így egyre több szekrényben is helyet kapnak! Szőrme mellények, szőrme táskák, vagy szőrme a cipőcsodákon, szőrme a kesztyűdön! Extravagáns, merész, és őrületesen szexi idén szőrmét viselni! Szerezd be a legmenőbb darabokat!

 

Szőrme mellények – minden igazi nőnek van!

A hűvös napokon jól esik szőrme mögé bújni, főleg, ha ettől még önbizalmat is kapunk! Idén egyre inkább átveszi az uralmat a szőrme. Remek szettet kaphatunk, ha lecsapunk egy igazán trendi szőrme mellényre, egy leopárdmintás tunikával, és orbitálisan magas sarkú csizmával, és szívdöglesztő összeállítást kaphatunk. Nem nehéz beilleszteni ezeket a mellényeket a mindennapi öltözékedbe, hiszen rengeteg színben megtalálhatóak, de a főként hasznos darabok: a fekete, fehér, szürke, barna és ezen színek tónusai. Ha a meleg színek helyett a rideg, ám annál inkább csábos feketét kedveled, akkor fekete mellényt hordhatsz fekete minihez, vagy nadrághoz, lágyításként pedig bézs felsőt ajánlatos húzni. Ezeknek az apró fortélyoknak köszönhetően fantasztikus öltözékeket kaphatsz, amivel biztosan rengeteg elismerést söpörsz majd be a pasiktól!

Mango   La Pierre   Cipőpláza   New Yorker

Mango   H & M   Cipőpláza

Cipők és csizmák – prémet a lábakra!

Meleg, kényelmes lábbelikre vágyunk, na meg persze divatosra. A legjobb, ha a szőrmés mellényedhez egy szőrmés csizmát választasz, hogy teljes legyen az összhang. A magas éktalpú barna, vagy drapp színű csizmák kifejezetten az idei év nagy vívmányai, őrületesen divatos lábbelik! Állatmintás leggingssel jól mutat a szőrmés csizma, előhozza a vadmacska énedet! Idén télen barna, barnával, ez a trendi! Persze a jóból megárt a sok, nem kell feltétlenül úgy kinéznünk, mint egy szőrpamacs! Fontos, hogy más szerkezetű anyagokat is felhasználj a szettedhez, így nem lesz unalmas az öltözéked.

H & M   Mango   Deichmann

New Yorker   Deichmann

Kiegészítők – sálak, kesztyűk, és táskák szőrmébe bújva!

A kiegészítőiden is viselheted, legyen az a kesztyűd, sálad, vagy éppen a táskád. A remek ezekben a kiegészítőkben, hogy jól öltöztetnek, felvehetsz egy egyszerű fekete szetthez – fekete felső, fekete nadrág, vagy fekete szoknya – egy szőrmés sálat, amivel egyből elegánsabb, és izgalmasabb szettet kaphatsz, mint anélkül. Fontos, hogy egyes kiegészítők esetében, mint a táska csak akkor válasszuk, ha a kabátunkon csak szőrmedíszítés van, másrészt pedig fontos megjegyezni, hogy ugyanúgy, ahogy a ruhák esetében figyelsz a színkombinációra, így a szőrmék esetében is azonos árnyalatokat kell választani, hogy kerek egész kompozíciót kapjunk. Csak bátran próbálkozz ezzel a különleges divatelemmel, ne idegenkedj ettől az újdonságtól!

New Yorker   Reserved   Stradivarius   F & F

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL