ANGYALISKOLA

Varázsoljuk emlékezetessé az év végét angyalokkal!

Szerző:
Szabó Anna
Már megszoktuk, hogy reménytelenül ránk telepedett az ősz, ellopta asimogató délutáni napsugarak jórészét. Túl vagyunk az év legfájdalmasabb napján, amikor elhunyt szeretteinkre emlékezünk. Elérkezett Advent, amit angyalainkkal igazán emlékezetessé tehetünk.

 

Meggyúlnak a gyertyák az adventi koszorún és nem is tudatosítjuk magunkban, hogy ezek a napok majd évről évre visszatérő emlékeink lesznek! Az utcákon kigyúlnak a karácsony közeledtét jelző fények, és velük együtt megkezdődnek a kiárusítások. Jó lesz vigyázni, hogy a készülődés az ünnepekre ne csapjon át keserűségbe. Legboldogabb emlékeink nem ajándékokhoz vagy kihagyhatatlan akciókhoz fűződnek, hanem mosolyokhoz, ölelésekhez, egymásba fonódó tekintetekhez! És ne feledd: Nincs az a drága telefon, ami boldoggá tenne, ha nincs kivel beszélned. Nincs az a divatos ruha, ami boldoggá tenne, ha nincs akinek a szemében te vagy benne a legcsinosabb. Nincs az a drága játék, ami pótolná azt a huncut egymásra kacsintást, amikor a mamival legyőzitek apát! Nincs az a puccos teás készlet, ami boldoggá tenne, ha nem idős édesanyád keze öntené belőle a teát!

Halottak napján egymásba kapaszkodnak az élők, akik együtt készülnek az
ünnepre, majd vált vállnak vetve veszik fel a kesztyűt az új évben rájuk váró feladatokra. Család, szerelem, barátok, kollégák – emberi kapcsolatok adják az élet sava borsát, a legfontosabb hajtó erő az életben az összetartozás. Ha okosan élünk, és nem a reklámoknak, hanem magunknak akarunk megfelelni, akkor boldog kiegyensúlyozott kapcsolatokban leszünk értékes és boldog emberek.


Szeretetteljes év vége


Idén ne kérj drága dolgot karácsonyra, ám kérd angyalaidat, hogy az Advent és az év végi ünnepek élményekben gazdagok és szeretetteljesek
legyenek. A szinglik bátran kérjenek Anael angyaltól segítséget, hiszen Ő a legjobb segítő, ha szeretnéd megtalálni a társadat. Ám nem ám akármilyen társról van szó, Anael ugyanis a lélekpárod megtalálásban nyújt segítséget. Ha a szerelem hiányzik a boldogságodhoz, irányítja lépteidet, hogy utad a legközelebb vigyen ahhoz, akivel együtt boldogok lehettek. Ő az, aki miután beléd csapott a felismerés, hogy megtaláltad a másik feledet, segít elérned, hogy észrevetesd vele: nélkülözhetetlen vagy! Anael a vonzerő angyala is - egy finom parfüm, egy kis rózsaszín kiegészítő, és segítségével a parányi szikra mindent elsöprő perzselő tűzzé változik.


Az otthon melege


Szerencsés esetben ez a tűz életben tartja a szerelmet és idővel az otthon melegét is. Ám ahogyan a szerelem szeretetté szelídül, a közös fészekben egyszer-egyszer bizony megfagy a levegő. Ilyenkor hívd Deusel angyalt, akire bizony az adventi készülődés idején nem kevés feladat hárul. Mind tudjuk, igazán lakva ismeri meg az ember a másikat, Advent idején és karácsony táján pedig sokunk otthona egy átjáró házzá válik. A párod és a rokonai, a gyerekek és a barátaik… a saját családod fel- és lemenői, nem beszélve a barátokról, akik mind-mind csak jönnek és jönnek… és hívnak, írnak, egyeztetnek: ki mit szeretne, mikor és hol., stb. Ebben az év végi forgatagban Deusel a biztos pont, aki, ha védőszárnyait köréd fonja, jöhet-mehet a vendégsereg, te akkor is képes leszel kikapcsolni, és feltöltődni pár pillanat alatt, hogy higgadt maradj és segítségével megőrizd az otthon békéjét és melegét.

Aztán ebben az ünnepváró békés hangulatba Tattwaiel az életöröm, a mosoly és a derű angyala álljon melletted a hajrában és vezesse a kezedet, amikor a fát díszíted, az ajándékokat csomagolod, vagy épp az utolsó pillanatban díszíted a családi tortát az ünnepi asztalra!


A boldog pillanatokért…


Ne feledjük, kizárólag rajtunk múlik, hogy a karácsonyfa körül boldog és elégedett pillantásokkal találkozzunk! És ezt őrizzük öreg napjainkra, ezt adjuk tovább gyermekeinknek, vagy járjuk a multik útját és ajándékoktól roskadozó fa alatt kimerülten fáradtan várjuk, hogy túl legyünk az egészen. Rajtunk áll, melyik út visz a boldogsághoz, angyalaink pedig készségesen segítenek, csak okosan kell kívánni!


Ne feledd, az ünnepi forgatag végén állj meg egy pillanatra és köszönd meg azt, amit tettek érted!


Boldogsággal teli adventi készülődést kívánunk!


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL