SZÓRAKOZÁS

A legdögösebb TV-sorozat sztárok

Szerző:
Szabó Anna
A rocker frontemberek után ezúttal a kedvenc sorozatsztárjainkat vettük sorra. Valószínűleg lesz olyan, akit hiányolni fogtok, hiszen a sorozatok többségét egyértelműen miattuk találták fel producerek. Legalábbis nekünk ez a szent meggyőződésünk…


Listánkon ezúttal öt olyan férfiember szerepel, akiket ilyen-olyan oknál fogva kedvelünk. Reméljük, egyrészt tudunk róluk újat mondani, másrészt megosztjátok velünk a cikk végén, ti melyik sorozat-színészt kedvelitek és miért!

 

1. Josh Duhamel

 

Leginkább a Las Vegas című sorozat biztonsági főnökeként, és Fergie férjeként emlékezhetsz rá. Josh Duhamelt szinte megtalálta a hírnév, hisz egyáltalán nem álmodozott színészi pályáról. Az 1972-es születésű francia-kanadai, ír, angol, német és norvég felmenőkkel büszkélkedő Joshua David Duhamal inkább vágyott fogorvosi rendelőre, mint hírnévre. A főiskola után egy modellügynökség vezetője figyelt fel rá, majd a modellkedésből vezetett útja a színészet felé. Évekig volt vőlegény, ám két héttel a lagzi előtt visszatáncolt. Arról csak pletykák keringenek, hogy mindez vajon jelenlegi feleségének, Fergie-nek köszönhető-e.

***

 

2. Tom Welling

 

Ismét egy színész, aki modellként kezdte. Tom Welling életét tini Supermanként követhettük nyomon a Smallville-ben. Josh Duhamelhez hasonlóan ő sem készült modellnek, színésznek pedig végképp nem. A középiskola után kétkezi munkásnak állt, majd egy nyaralás alkalmával találta meg a modellkedés lehetősége… a többi – mondhatni – a szokásos módon zajlott le. Kilenc évvel idősebb feleségével egy hamburgi kávézóban ismerkedett meg modellkedése idején.

***

 

3. Matthew Perry

 

Igazi túlélő, már ami a magánéletét illeti. Matthew Perry ugyanis túl van gyógyszer- és alkoholfüggőségén, ám a Jóbarátok Chandlere után már nem nagyon találták meg a szerepek. 10 éven keresztül alakította a szarkasztikus humorú ügyefogyott pasit, és ha hinni lehet a pletykáknak, a való életben hasonlóan vicces a társasága. Mi azért Chandlerként kedveljük igazán.

***

 

4. John Stamos

 

Hihetetlen, de John Stamos már 1983-ban képernyőn volt, méghozzá a General Hospitalban. Igaz, hogy ezzel a sorozattal debütált pályáján, de egy év elég volt hozzá, hogy rangos tv-s díjakat nyerjen el vele. A világhírnevet az emlékezetes Bír-Lak (Full House) hozta meg számára, amiben az Olsen-ikrek világhírnévre tettek szert.

***

 

5. George Eads

 

Igaz, George Eads tehetséges és ő valóban színésznek készült, de valahogy mégsem sikerült neki az igazi áttörés. Az 1967-es születésű „helyszínelő” a Savannah című sorozatban tünedezett fel: ugyanis egy epizódra szerződtették, aminek a végén rögtön meg is halt, ám a nézők kikövetelték jelenlétét, így kénytelenek voltak visszahozni őt előbb kísértetként, majd saját maga ikertestvéreként a producerek. Miután vége lett ennek a nem túl emlékezetes sorozatnak, sokáig nem találta a helyét a szakmában. Majd jött a CSI, mellyel minden megváltozott. A díjak ugyan nem érkeztek meg még a vitrinjébe, de a nézői rajongás világszerte tagadhatatlan. Az utóbbi időben pedig már a kritikusok is felfigyeltek tehetségére, köszönhetően a CSI sorozat Tarantino által rendezett egyik epizódjának, melyben szívszaggatóan hiteles alakítását méltatták.

 



 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL