HOROSZKÓP

Mi a karmád legfőbb titka? - Megmondja a csillagjegyed

Szerző:
Szabó Anna
Születési horoszkópunk nemcsak rólunk ad teljes képet, hanem betekintést enged abba is, hogy mit kaptunk szüleinktől, előző életünkből. Vajon szüleink egymás mellett álltak jóban-rosszban? Összeállításunkból megismerheted családi karmádat, mely kapcsolataidról is sokat elárul.

 

Mi a karma?

A karma szankszrit eredetű szó, melyet a lélek adósságának is neveznek. Az indiai vallás szerint ugyanis lelkünk halhatatlan, és testünk - halála után - egy másik testben születik újjá. Korábbi cselekedetünket ettől függetlenül „nem felejtjük” el, tehát új életünkben a végzetünket, karmánkat is magunkkal hozzuk, és ennek fényében élünk tovább.

Karmikus tetteink következményét az összes életünkön keresztül cipelnünk kell. Jelen életünkben ugyanazt kapjuk másoktól, mint amit mi adtunk egykor másoknak. Ha előfordult veled olyan eset, hogy értetlenül állsz némely cselekedeted előtt, amelyek elől egyszerűen képtelen vagy kitérni, és fájdalmat okoz neked, akkor tudnod kell, hogy ezeket nem büntetésként kapod, hanem nevelő, tanító élményekben részesülsz, amivel kiegyenlítheted múltbéli tartozásodat. Figyelmeztet továbbá arra is, hogy jelen életedben minél kevesebb hibát kövess el.

Az alábbi csillagjegyek közül válaszd ki azt, amelyben születtél, és ismerd meg a karmádat.

 

  

  

  

  

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL