DIVAT

Sál és sapka trendek 2012-ben

Szerző:
Szabó Anna
Ha kiválasztottad a trendi kesztyűdet, megvetted az idei álom kabátodat, és a szuper csizmádat, akkor már csak sapkát, sálat kell beszerezned. A sapkának és sálnak színben harmonikusnak kell lennie, és az sem árt, ha meleg viseletnek bizonyul a zimankóban! Ne add fel a keresést, 2012 trendi sapkái és sálai között biztosan találsz remek darabokat!

 

Pompázz a föld színeiben!

Lassan átlibbennünk a télbe, de a téli egyhangúságot megelőzvén nyúljunk még vissza az ősz színeihez, mint a piroshoz, barnához, sárgához, zöldhöz – és ezek árnyalataihoz. Ha el akarjuk kerülni a zavaros kompozíciókat, akkor válasszuk a sapkánk, és sálunk színét a cipőhöz, táskához, vagy a kabátunkhoz. Remek mindennapi összeállítást kapunk például, ha egy barna cipőhöz, fekete kabáthoz, barna sálat és sapkát választunk. De, ha nem szeretnénk barna árnyalatokat hordani, akkor az üdítő zöld és sárga kombináció mellett is dönthetünk. Sárga sálhoz és sapkához húzhatunk zöld, esetleg mustárszínű cipőt egy drapp színű kabáttal fixálva az őszies hatást. Egy kis romantikát csempészhetsz a hétköznapokba, ha a szenvedélyes piros sapkához piros sálat veszel - szigorúan fekete cipőhöz és kabáthoz, amitől minden férfi csak téged akar majd! Ezeket a színeket bátran keverheted, nem fogsz csalódni, az elismerő pillantások garantáltak!

New Yorker

New Yorker   H & M   Reserved

Reserved   H & M   New Yorker

Élénk színekkel bolondítsd a szettedet!

Ha elrugaszkodnál a valóságtól, és a téged körülvevő időjárási viszonyoktól, akkor bátran nyúlj élénkebb színű holmikhoz! Próbáld ki a türkiz és a pink elegyítését, amelyből egy döbbenetesen trendi szettet kaphatsz, amivel igazi színfolt lehetsz a szürke hétköznapokban! Követendő szabály az élénk színeknél, hogy el kell fogadni a rikító színeknél, hogy ilyenkor az öltözetünkre igencsak odavonzza a figyelmet, így több eltérő színt nem vehetsz fel hozzá, mert az zavarossá teheti a kombinációdat! Pink sálhoz pink sapka dukál, az árnyalatokban csalhatsz! Ha a hidegebb türkizt kedveled, ahhoz választhatsz kék vagy zöld árnyalatokat is! Türkizt, és ezen szín árnyalatait, általában feketéhez, vagy szürkéhez előnyös viselni. Az idén kedvelt mandarin is a porondon marad, ha kedveled a feltűnést, akkor mandarinszínű kabáthoz húzhatsz mandarin sapkát, sárga sállal, vagy éppen fordítva. Merj kísérletezni!

New Yorker   H & M   Reserved

New Yorker   H & M   Reserved    Pimkie

Mintás holmik

Ahogyan a ruhákon divatos, úgy a sapkákon és sálakon is trendi a minta, és a színkavalkád. Ezzel azonban meglehetősen óvatosan kell bánni, mert a minták és színek túlburjánzása miatt a szettünk a „túl sok” kategóriába eshet át. Idén főként a leopárd, a csíkos, és pöttyös sálak és sapkák lesznek divatosak, így nem árt, ha beszerzel ezekből is néhány csinos darabot! Barna árnyalatú leopárd mintához remekül mutat egy barna kabát, mustárszínű cipővel, és sárga esetleg barna sapkával. Egyébként pedig a mintázott holmiról, ha kiválasztasz egy tetszőleges színt, és azt beleszövöd a szettedbe, akkor harmonizáló öltözéket kaphatsz. Idén télen a virágminta sem tűnt még el a palettáról így bátran hord ezeket a darabokat is! Érdemes variálgatni a színeket és mintákat, így úgy érezheted, hogy minden nap új cuccban ragyogsz, ami nem árt az önbizalmadnak sem!

Reserved   F & F   New Yorker

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL