SZÉPSÉG

Heves jeges

Szerző:
Szabó Anna
Szeretnél olyan fagyos külsőt, hogy a pasikat egyből elöntse a forróság? Egyet mondunk: kékre fel! Még mindig tartja magát a kékmánia, és mi sem unjuk. Annyira nem, hogy elhoztuk neked a legszebb smink- és szépségápolási darabokat a kék jegyében!


Igazi klasszikus a kék, mely az utóbbi években szép lassan visszatér a smink világába.

Van egy jó hírünk, ha eddig azt gondoltad, nem lehet mindenkinek előnyös a kék szín, akkor nagyon tévedsz. Ez a szín is annyi árnyalatban játszik, hogy igazán találhatsz benne kedvedre valót, sőt bőr- és hajszínedhez passzolót. Csak a fantáziád szabhat határt!

Az elegáns királykék vagy a bohókás türkiz kéket kedveled? Teljesen mindegy, idén a lényeg a merészségen és az önkifejezésen van. Ám, ha visszafogott vagy a sminkelés terén, akkor is van néhány tippünk, amivel, ha máshova nem is, de a fürdőkádadba bevarázsolhatod e csodás szín előnyös tulajdonságait.

Tipp:
AVON Jéghercegnő sminkkollekció: Legyél fagyosan perzselő az új őszi/téli sminkkollekció vadonatúj árnyalataival! Az idei legdivatosabb ünnepi sminket vakmerően fagyos és kék tekintet, erős körmök és deres ajkak jellemzik.

(Diamonds szemkontúrceruza 1290 Ft, Négyes szemhéjpúder 2340 Ft, színezett ajakápoló 1330 Ft, Pro+ hosszantartó körömlakk 1380 Ft)

 

Kék, a rettenthetetlen

A sminken kívül a kék, a körömlakkokban is igazi élharcos. Felejtsd el a kék hűvös nyugodtságát, ha valakinek a körmein meglátod ezt a színt. Jusson inkább eszedbe az elektromosság. Hisz, aki ilyet visel, az kirobbanó formában van, és nem ismer lehetetlent, ha céljai eléréséről van szó. A kéket választók többnyire egyediségre törekednek, nem feltétlenül magamutogatásból, sokkal inkább kísérletező kedvük hajtja őket.

 

 



 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL