ANGYALISKOLA

Küldj egy angyalt!

Szerző:
Szabó Anna
Nincs nehezebb, mint nézni, ahogy szeretteink, barátaink a vesztük felé rohannak. Látni a párodat, ahogy töri magát a család biztonságáért, hajnalban kelteni a gyerekeket, hogy nulladik órára siessenek, vagy délután aggódva várni őket a külön órákról. Küldj egy angyalt! Hiszen te sem lehetsz egyszerre ennyi helyen.

 

Ha valaki túlvállalta magát


Akriel angyal segítségét kérd, ha úgy veszed észre, hogy valaki feje felett pusztán azért gyűlnek a sötét felhők, mert túlvállalta önmagát. Ő segít abban, hogy aki harcban áll az idővel, sorba rendezze a feladatait és képes legyen egy dologra koncentrálni. Akriel így segít felszámolni a káoszt az íróasztalán, vagy a megrendelései között, és mentesülve a stressz alól, gyorsabban, hatékonyabban tud végezni a feladataival, így több ideje jut a pihenésre. Persze segíteni annak lehet, akinek van hajlandósága észrevenni, hogy gondja van és keresi a lehetőséget a megoldásra!

Szeretteid és konfliktusaik


Baglis angyal a legfontosabb segítő angyala azoknak, akik úgy érzik, hogy a környezetükben sokan csak az ő bosszantásukkal vannak elfoglalva. Hívd Őt és kérd meg, segítsen szeretteidnek a konfliktusok elsimításában. Ő segít felerősíteni az empátiát és a toleranciát, így elkerülhetőek az iskolai civakodások, az autóvezetés bosszantó beszólongatásai és bevásárlások alkalmával is gyorsabban telik a sorban állás ideje, ha közben nem a mások vélt vagy valós baklövésein aggódnak családtagjaid.


Dina és a tanulás

Az élet naponta új feladatok elé állít. Hogy hogyan vesszük az akadályokat, legtöbbször azon múlik, képesek illetve hajlandóak vagyunk-e tanulni. Kérd Dina-t, hogy öntsön erőt azokba, akiknek a boldogulása az iskolai jegyein, felvételi eredményein múlik, vagy éppen munkahelyének megőrzése a tét. Dina felerősíti a tudásszomjat és a tanulás iránti vágyat, amitől szeretteid motiváltak lesznek és könnyebben sajátítanak el új ismereteket.


Szívügyek és barátok


Szerelmes kamaszért, magányos barátnőkért mindig duplán aggódik az ember lánya, pedig Mihr angyal, ha kéred, óvja lépteiket. Ő az az angyal, aki megerősíti a bimbózó kapcsolatokat, megnyitja a szíveket és harmóniát teremt a kapcsolatokban. Küldd Őt segítségül, amikor szívügyekben te már nem tudsz erőt vagy tanácsot adni a rászorulóknak.


Satarel tisztánlátása


Amikor úgy véled, szeretteid nem a nekik megfelelő ember felé táplálnak vonzalmat, vagy azt látod, hogy kihasználják őket, akkor Satarel angyal tisztánlátására van szükség. Ő az, aki rávilágít - még ha fáj is - azokra az apró részletekre, amiket te már észrevettél, de a makacsul tagadó szerelmes még nem akar meglátni. Satarel persze nem csak a kapcsolatok mérlegére világít rá, Ő az, aki ráirányítja a figyelmet a fontos részletekre akkor is, ha más ügyben érzed elveszettnek magad, vagy épp elvesztettél valamit, amit meg kell találnod.


Rampel angyal és az újrakezdés


Vannak olyan megsemmisítő pillanatok az ember életében, amikor minden egy pillanat alatt kártyavárként omlik össze. Ilyenkor hiába is fognád a szükséget szenvedő kezét, nem segítenél vele, hiszen minden fejben dől el. A lelkének, a tudatának van támaszra szüksége. A legnagyobb segítség ilyenkor Rampel angyal kegyeit keresni, és Őt küldeni, hogy legyen támasza és adjon reményt az újrakezdéshez. Utána jön el a te pillanatod, amikor már a tervek megvalósításában kézzel fogható segítséget nyújthatsz.

Amikor pedig eljön a te időd, és arra van szükség, hogy a tettek mezejére lépj, akkor van szükség Sofiel angyalra. Hívd Őt és védőszárnyai alatt a gondolat magvai kicsíráznak, szárba szökkennek, és szem tanúja lehetsz, ahogy körülötted megoldódik és kivirágzik minden. Angyalaink, ha őszintén kérjük a segítségüket, átvállalnak sok olyan terhet, amit mi magunk képtelenek lennénk felvállalni. Pusztán a hitért cserébe, mellettünk állnak és óvnak minket és szeretteinket - kérdések és feltételek nélkül. Ne feledd egy „köszönömmel” útjukra bocsátani Őket dolguk végeztével.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL