GASZTRO

Tonhalsaláta dizsoni mustármártással

Szerző:
Szabó Anna
Finom saláta a mustáros ételek kedvelőinek...
Hozzávalók:

4 tonhalszelet (vagy két doboz tonhalkonzerv)
4 kemény tojás
Spenótlevelek
2 közepes paradicsom, cikkekre vágva
Szeletelt vöröshagyma
20 deka francia zöldbab (az a hosszú, zöld)
4-6 apró újkrumpli
Érett olívabogyó, földarabolva.


Az öntethez:

• 1/2 csésze extra szűz olívaolaj
• 4 evőkanál piros borecet
• 1 gerezd fokhagyma, összezúzva
• 2 evőkanál dizsoni mustár
• frissen őrölt bors



Elkészítés:

A tonhalszeleteket grillezd meg. Az újkrumplit sós vízben főzd meg. Öntsd le, öblítsd át hideg vízben és karikázd föl.  A zöldbabot is főzd meg sós vízben, öntsd le.

Rendezd el a spenótleveleket, a kemény tojásokat és a krumplikarikákat a salátástányérokon. Halmozz rá tonhalat, zöldbabot, hagymát és olívabogyót. Paradicsomcikkekkel díszítsd a szélét.
Az öntethez valókat jól rázd össze egy zárható üvegben.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL