ÁLLATI CUKISÁGOK

Amikor az angyalok egy pillanatra elfordulnak...

Szerző:
Szabó Anna
Időnként az angyalok egy pillanatra félre néznek, és ennek sajnos beláthatatlan következményei vannak. Ilyenkor rajtunk, embereken van a sor, hogy átvegyük a helyüket és angyalai legyünk a ránk bízott kis ártatlanoknak.

 

Eljött a pillanat: egy cseppnyi védtelen lélek most arra vár, hogy észre vedd és segíts rajta!


Ő Vendel, egy alig 4 hónapos spániel fiúcska, aki máig tisztázatlan okokból néhány napja egy szerencsétlen pillanatban egy autó alá került. Ez a pillanat örökre megpecsételte a sorsát... Autók jöttek, autók mentek, Vendel piciny testében pedig nőttön nőtt a fájdalom, míg a helyét át nem vette az érzéketlenség. Mire valaki megállt és segíteni próbált, a hátsó lábai már nem éreztek semmit, és ez sajnos így is marad!


Ekkor hirtelen felpörögtek az események, a pöttöm fiúcska kézről kézre vándorolt, egészen az állatorvosi rendelő hideg, rideg és reménytelenségtől szomorú asztaláig. Sajnos a doktor nem sok reményt látott arra, hogy Vendel rendbe jön... lemondóan javasolta, hogy engedjék végső útjára. Mikor a megtalálók megkeresték azokat, akik most gondját viselik, már tudtuk, a röntgenkép alapján Vendel soha, de soha nem lesz egészséges kutya, de tudtuk azt is, hogy ettől még boldog és teljes értékű társa lehet majd valakinek. Minden reményünk az maradt, hogy nem érez fájdalmat és nem szenved. Vendel két műtéten esett át azóta, sokan és sokat imádkoztunk érte, és lassan eljön a pillanat, amikor a doktorok nem tehetnek többet és ránk hárul a gondozása.



Akik rendszeres olvasói a Női Portál Kisállat mentő rovatának, tudják Vendel ellátását mintegy 40 másik gazdit kereső spániel mellett kell megoldanunk, és meg is oldjuk. Hálás szívvel köszönjük azoknak, akik látogatják, akik már most gyűjtögetik a Neki szükséges apróságokat, és kérünk téged, Kedves Olvasó, állj be az Angyalok közé és segítsd Vendel esélyeit egy élhető életre.

Vendel sorsának alakulását nyomon követhetitek a Spánielmentés Facebook csoportjában, melynek neve: Együtt a Spánielekért. Ha szeretnél segíteni Vendelnek, akkor kérjük, csatlakozz a csoporthoz, hogy napra kész információkat kaphass arról, mire van szüksége a kis árvának. Itt csatlakozhatsz >>

Vagy írja spanielmentes@gmail.com email címre.

Amennyiben nem tudsz tárgyi adományt felajánlani, de szívesen hozzájárulnál e kiskutya borzasztóan költséges operációjához, és további ellátásához, akkor kérjük, utalj néhány forintot a Spániel Fajtamentés részére.

Unicredit Bank 10918001 - 00000098 - 44870000,

A jogosult neve: Cocker Rocker Egyesület

A közleménybe szíveskedjetek beleírni: Vendel


 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL