SZÓRAKOZÁS

A legdögösebb csajok a 90-es évekből

Szerző:
Szabó Anna
A kilencvenes években sztárrá vált nők valahogy, mintha jobban nyomot hagytak volna az emberekben, mint a mostani tinicsillagok. Következő összeállításunkban lesz színésznő, modell és énekes egyaránt, ami közös bennük, hogy ikonikus arcokká váltak.


Ráadásul biztos lehetsz benne, hogy míg a jelenlegi hírességekre egy-két év után már alig fognak emlékezni, ők nemcsak emlékképként tűnnek majd fel, hanem mindig hallatnak magukról. Remélhetőleg, nem csak szarkaságuk miatt, mint sorunkban az első hölgyről.

 

1. Winona Ryder

 

Sajnos, a 2001-ben elkövetett bolti lopásos incindensre már többen emlékeznek, mint filmben nyújtott alakításaira. Azonban a kilencvenes évek igazi üstököse volt, az egyik legnagyobb ígéret… Ráadásul nem a beváltatlan fajtából. Első filmjét 1986-ban, alig 15 éves készítette, kétszer jelölték Oscar-díjra két klasszikusban nyújtott alakításáért – a Kisasszonyok és az Az ártatlanság kora című filmekben.

 

2. Chloe Sevigny

 

A kilencvenes évek közepén debütált a Kölykök című filmben, rá négy évre már Oscar-díjra jelölték a legjobb mellékszereplő kategóriában. Eklektikus stílusára már tinikorában felfigyeltek, sőt Marc Jacobs is méltatta egyediségét.

 

3. Cindy Crawford

 

A másik véglet a sorban Cindy Craword. Az örök szupermodell, számos klip és magazin főszereplője. Divatkampányokban a mai napig láthatod, és minden nőnek példaértékű, miként lehet méltósággal szépen viselni az első ráncokat annak ellenére, hogy valaki a szépségiparban nőtt fel, és futott be karriert.

 

4. Alicia Silverstone

 

Ki ne emlékezne a Spinédzserek szőszijére, a kilencvenes évek klasszikus tinivígjátékára? Silverstone kisasszony azonban nem nagyon vitte túlzásba a munkát, manapság alig hallani róla, annak ellenére, hogy olykor azért kisebb-nagyobb szerepekben feltűnik. Mondhatjuk, visszavonultan él.

 

5. Kate Moss

 

A másik szupermodell, aki viszont töretlenül építgeti karrierjét a szépségiparban zűrös magánélete ellenére. Pedig, ha jobban belegondolunk, ő már a nyolcvanas években kezdte…

 

6. Gwen Stefani

 

Annak idején felrázta a popvilágot, mint a No Doubt frontembere. Ki ne emlékezne többek között a „Just A Girl” című slágerére, mely a szorongó tinilányok himnuszává vált anno.

 

7. Gwyneth Paltrow

 

Karrierje hihetetlenül fényesen indult: alig hétévnyi forgatás után Oscarral jutalmazták a Szerelmes Shakespeare-ben nyújtott alakításáért. Annak ellenére lett Hollywood kedvence, hogy sokáig befolyásos apukájának tulajdonították legtöbb sikerét. Brad Pitt exmenyasszonya mára divatikon anyukává avanzsált, aki ritkán filmez, de folyamatosan valamelyik márka arcaként köszön vissza ránk.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL