Halak

 

Szerelem

Novemberben nagyon felpörög az életed. Egymást követik a meghívások, igencsak aktív társasági életet élsz. A csillagok forró szenvedélyről gondoskodnak. Ha jelenleg is tartós kapcsolatban élsz, akkor minden esélyed meg van rá, hogy harmóniában teljenek napjaid. A viták elsimulnak, és a kibékülések kellemesek lesznek.

Szingliként megismerkedhetsz valakivel, akivel már az első beszélgetésnél rádöbbensz, hogy mennyire egyforma a gondolkodásotok. Ha ebben az időszakban döntesz úgy, hogy belemész egy kapcsolatba, akkor az garantáltan tartós lesz.

Pénzügyek

Panaszra semmi okod! Kitűnő ajánlatokat kapsz, és neked semmi mást nem kell tenned, mint átgondolni, és elfogadni. Bankszámlád pedig folyamatosan gyarapodik. Előfordulhat, hogy néhány napig depressziós hangulatban leszel, és ez rányomja majd bélyegét egyes akciókra. Szerencsére ezen borongós hangulatod hamar elmúlik, mert olyan emberek vesznek körül, akiknek munkakedve, optimizmusa téged is magával ragad.

Egészség

Egy Halak-szülött nagyon nehezen viseli a lelki fájdalmakat, ezért csak nagyon nehezen tudnak ellenállni az önkényeztetés különböző formáinak. Leginkább a finomfalatoknak és az élvezeti szereknek eshetsz áldozatául. Nem ártana a karácsonyi ünnepek előtt egy kis méregtelenítés, hogy a méreganyagok mihamarabb távozhassanak szervezetedből. Ha szükséges, iktass be egy fogyókúrát is. A csillagok a segítségedre lesznek a véghezvitelében.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL