Vízöntő

 

Szerelem

Meglehetősen érzékeny vagy ebben az időszakban, ezért a csalódások is fájdalmasabban érinthetnek. Az értelmetlen kötelékeket el kell szakítani, és ez vonatkozik mind a párkapcsolatra, mind a barátokra. Le kell zárnod a múltat ahhoz, hogy új életet kezdhess, és észre fogod venni, hogy november közepén új megvilágításba kerül az életed. Ha rádöbbensz, hogy partneredtől nem azt kaptad eddig, amire vágytál, akkor ne habozz, lépj tovább. Csak a fontos lépések megtétele után leszel képes olyan dolgokra találni, amelyektől talán még te is elámulsz.

Pénzügyek

November hónapban felélénkül társasági életed, és olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik segítségedre lehetnek a későbbiekben. Talán még egy új állás megtalálásában is. Munkahelyedet azonban csak akkor hagyd ott, ha úgy érzed, hogy ott már minden téren kihoztad magadból a maximumot, és a cég ranglétrájának legmagasabb fokán állsz. Ám még ebben az esetben is érdemes alaposan tájékozódni az új munkahely felől. Nehogy aztán több fokkal lentebbről kelljen folytatnod.

Egészség

Nagy szükséged lesz most a szellemi energiáidra. Hajlamos vagy ugyanis túlzásokba esni, és könnyen kimerülhetsz. Állandóan fáradt leszel, ami pedig fejfájást okozhat. Érdemes lenne valamiféle vitaminkúrát beiktatni. Egyrészt az őszi fáradtság kellemetlen hatásainak elkerülése érdekében, másrészt azért, hogy a túlfeszített munkatempó ellenére is legyőzhesd a betegségeket. Tartózkodj minél többet a friss levegőn!

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL