Nyilas

 

Szerelem

Nem érdemes mindent egy lapra feltenni! A mostani időszak ugyanis kedvez a szerelmi életednek, és a szerelmi sikereidnek egyaránt. A gyors flörtöknek azonban megjöhet a böjtje. Mielőtt elköteleznéd magad valaki mellett, törekedj arra, hogy minél alaposabban megismerd az illetőt. Ha ugyanis túl gyorsan döntesz, később sokkal nehezebb lesz „kijavítani” a hibát.

A párkapcsolatban élők érzelmi élete egy kicsit kusza. Előfordulhat, hogy párhuzamos kapcsolatokat tartasz fent. Úgy érezheted, hogy képtelen vagy dönteni, de a hónap közepéig mindenképpen rendezned kell érzelmi problémáidat, ellenkező esetben radikális döntésre kényszerülhetsz. Valóban izgalmas lehet egy párhuzamos kapcsolat, de mérlegelni kell, hogy érdemes-e kockáztatni a lebukás veszélyét partnered előtt. Kínos jelenetek robbanhatnak ki, ha kitudódik a csalafintaság.

Pénzügyek

Hosszabb távú elképzelések megvalósítására nem alkalmas ez a hónap! A gyakran változó körülmények ugyanis rendre felboríthatják terveidet. Legjobb lenne, ha senki és semmi mellett nem köteleznéd el magad. Ne ess túlzásokba, és ne mondj mindenre egyből igent. Ha könnyen építesz légvárakat, akkor könnyen csőbe is húzhatnak, mert képtelen vagy időben észrevenni a rád leselkedő csapdákat.

Egészség

Étvágyad meglehetősen jó, és még a sok vendégeskedés is okot ad arra, hogy kedvedre elemózsiázz. Mindenképpen be kell tehát iktatnod egy-egy böjtnapot, és egy kis testmozgást, mert nyakunkon a karácsonyi ünnepkör, amikor egyébként is csordultig lesznek az asztalok. A vitaminokra ebben az időszakban fokozottabb szükséged van. Hamarosan ugyanis felerősödhetnek allergiás tüneteid, és immunrendszeredet erősíteni kellene. Minél ellenállóbb a szervezeted, annál kevésbé viselnek meg a nagy tömegben való tartózkodások.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL