Mérleg

 

Szerelem

A sors furcsa játéka, hogy novemberben csalódhatsz abban, akihez szoros érzelmi szálak fűztek, és közelebb kerülhetsz ahhoz, akitől eddig igencsak távol tartottad magad. Kedveseddel heves vitákba bonyolódhatsz, és szinte biztos, hogy ezen viták középpontjában a pénz áll.

A szingliknek a hónap elején számítaniuk kell egy kis csalódásra. A könnyű flörtökből kialakult kapcsolatok kihűlnek, és marad az egyedüllét. Elkeseredésre azonban nincs okuk, hiszen nem maradnak sokáig magányosak. Az is előfordulhat, hogy egy régi kedvesed előkerül, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy újra meghódítsa a szívedet. Minden rajtad áll, vagy bukik, tőled függ, hogy lehet-e folytatása a kapcsolatnak, vagy sem. A hónap vége felé a bolygók állása biztosítja számodra, hogy új emberekkel ismerkedj meg, és új kapcsolatokat létesíthess.

Pénzügyek

Ebben a hónapban bizony szükséged lesz a fizikai erőnlétre, és a szellemi teherbírásra egyaránt. Ha ideges és fáradt vagy, akkor sokkal nehezebben találod meg a helyes megoldást. Márpedig sorozatos konfliktusok billenthetnek ki egyensúlyodból. Nem adod magadból a maximumot, pedig joggal várják el tőled. Muszáj egy kicsit pihenned, mert csak úgy tudod kihasználni azokat a kedvező lehetőségeket, amelyeket a csillagok kínálnak.

Egészség

Fizikai állapotod nagy figyelmet igényel. Az idei őszigencsak „hajtós” a számodra, és szükséged van a jó erőnlétre. Hajlamos vagy arra, hogy különböző csodaszerekkel serkentsd agysejtjeidet, ezek a készítmények azonban veszélyesek, hiszen könnyen hozzászokhat a szervezet. A végén pedig már csak kémiai segítséggel tudsz elaludni, illetve ébren maradni, és biológiailag felborulsz. A rendszeres, természetes alvásra szükséged van, mert frissít és regenerál, de még szépít is!

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL