Szűz

 

Szerelem

Kiegyensúlyozott és magabiztos vagy, és ezáltal bizony mágnesként vonzod magadhoz a rajongókat. Most az ujjad köré csavarhatsz mindenkit, és a maximumot vagy képes kihozni magadból. Vigyázz, ne élj vissza jelenlegi helyzeteddel, és ne bántsd meg azokat, akik gyengéd érzelmeket táplálnak irántad. Kedvedre válogathatsz, és talán megtalálod végre az igazit.

A párkapcsolatban élő Szüzek feszült perceket fognak átélni novemberben. Partnered könnyen a nyakadba zúdíthatja azon problémákat, amelyeket ő rontott el, mégis téged okol a végkifejletért. A hónap legutolsó hétvégéje remek lehetőséget teremt majd a békülésre, és a dolgok tisztázására. Igyekezzetek egymást kiengesztelni, és kárpótolni a nehézségekért. Ha ez megtörtént, ismét a nyugalom uralkodik majd.

Pénzügyek

Légy inkább gyanakvó, mintsem elhamarkodott. Mielőtt új akcióba, vagy vállalkozásba kezdesz, alaposan ismerd meg a körülményeket. Ha kellőképpen megfontolt vagy, akkor karriered a lehető legjobban alakulhat. Még az is előfordulhat, hogy annyira jól alakul, hogy néhányan megirigylik, és ármánykodni kezdenek. Ne foglalkozz velük, lépj át könnyedén a történteken. Nem mindig kifizetődő a „kölcsönkenyér visszajár” mondás.

Egészség

Novemberben ágynak dönthet egy vírus. Különösképpen az emésztőszerveid rosszalkodhatnak. Fordíts különös gondot az egészségedre, a rendszeres táplálkozásra és a személyes higiéniára. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a szervezetben lévő hasznos baktériumokat is elpusztítod, hiszen azok bizonyos helyzetekben nagyon is hasznunkra lehetnek.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL