Oroszlán

 

Szerelem

November nagy változásokat, felfordulásokat hozhat az Oroszlán érzelmi életében. Kemény vitákra kell számítaniuk kedvesükkel, és ezek elől bizony nem, vagy csak nagyon nehezen tudnak kitérni. A veszekedések azonban arra nagyon jók, hogy letisztázhassatok néhány dolgot, ami már régóta mérgezte kapcsolatotokat. Előfordulhat, hogy csalódások érnek, de ezeket csak is magadnak köszönheted. Néha ugyanis a fellegekben jársz, és túlságosan elrugaszkodsz a valóságtól. Amikor pedig szembesülnöd kell végre a tényekkel, keserűen veszed tudomásul, hogy olyasmit vársz el életed párjától, amit az soha nem fog tudni teljesíteni. De természetesen nem önmagadra haragszol, hanem kedvesedre. Sőt, az egész világra.

Pénzügyek

Ebben a hónapban néhány nem várt akadály kerülhet utadba a pénzügyeket illetően. Ha ezeket túlságosan lebecsülöd, akkor bizony rosszul járhatsz, mert könnyen elszámíthatod magad. Üzleti partnereiddel légy különösen elővigyázatos, barátokkal pedig ne akarj közös vállalkozásba kezdeni. A hónap eleje egyáltalán nem alkalmas a komoly döntések meghozatalára. Nem ártana egy kis aktív magány, amely kellőképpen felfrissít és helyre billent. A vasárnapokon talán lehetőséged lesz arra, hogy elvonulj a világtól, és minden alaposan átgondolj.

Egészség

Túlzottan hajszolod az élvezeteket, és ez bizony veszélyezteti egészségedet. A mértékletesség ajánlott, de nem csak az evés-ivásnál, hanem a szórakozásban is. Túlhajszolt életviteled, a hajnalig tartó bulizások, a kevés alvás kegyetlenül legyengíti immunrendszeredet, és még érrendszeri betegségekhez is vezethet. Szükséged lenne végre egy kis regenerálódásra, kikapcsolódásra.

Vissza a csillagjegyekhez>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL